@user380307883
Hier 4 nachten verbleven. Dankzij de mooie ruime plek op het grasveld met een prachtige uitkijk op de bergen toch 3 sterren. Minpunt zijn de sanitairgebouwen. Sterk verouderd en zeer ongezellig, lijkt een beetje op een gevangenis 🤔. Tip zou zijn dit te renoveren dan kun je ook een hogere prijs vragen. Douchemunt kost €1.20 voor 6 minuten douchen, maar was echt korter dan 6 minuten. Bijzondere receptietijden, dus vooraf goed checken.
Voor ons een camping voor in het laagseizoen, was nu erg vol met gezinnen. Nieuwe eigenaren doen heel goed hun best, er moet nog het nodige gebeuren. Het schoonhouden van het sanitair bij een volle bezetting is moeilijk, maar zou vaker kunnen gebeuren. Omgeving is geweldig met veel wandel/fietsmogelijkheden, in Ermsdorf is niets te beleven. Reserveringskosten van €9,50 en douchen met een tijdslot van 4 minuten vinden wij minder klantvriendelijk.
Wij stonden de afgelopen 4 nachten op deze mooie camping op plaats 57. Mooie centrale plek. Dinsdagavond wijn proeven en Flammkuchen eten. Sanitair goed verzorgd. Prijs €21 p/n incl stroom, een stuk lager dan de andere campings waar wij geweest zijn. We geven geen 5 sterren, omdat de beek achterop het terrein voor ons geluidsoverlast geeft. Honden zijn in tegenstelling tot het bericht wel welkom op bepaalde gedeelten van de camping.
Mooie rustige camping met super sanitair, soms moet je even wachten op een vrije toilet of douche. Wij vinden dat er wel erg veel honden zijn die de rust kunnen verstoren. Vriendelijke mensen bij de receptie. Heerlijk gegeten bij Gasthof zin Adler in het dorp. Fijn dat er ook een treinstation is in het dorp voor leuke uitstapjes.
We zouden hier 3 nachten verblijven. Zijn na 2 nachten vertrokken (we betaalden €36 p/n + €4 voor stroom). Ontzettend veel muggen. Je kunt eigenlijk niet buiten zitten. €0,50 voor 3 minuten douchen, we snappen het principe maar we verwachten voor de prijs toch iets meer gemak/luxe. De gezelligheid in Bad Endorf is ver te zoeken, in de middag geen terras kunnen vinden die open was 😒. Het weer zat ook niet mee dus al met al snel weer verder.
Afgelopen 3 nachten hier gestaan met onze buscamper, we betaalden €48 p/n voor 2p. Super mooie omgeving, aanraders zijn de fietsroutes naar Zell am See en Maria Alm. Mooi meertje bij de camping, vol met prachtige grote vissen. Het zwemmen hebben we maar even overgeslagen 😀. Sanitair niet schoon, vooral de toiletten en vloeren in de douches niet. Wij stonden op plaats M3, naast een drukke weg en grijswaterstort en veel kinderen die daar fietsen.
Hier vier nachten verbleven en betaalden €47,75 per nacht 🤔. Mooie camping met voor ieder wat wils. Mauthausen zeer indrukwekkend, verhaal moet verteld blijven. Sanitair bij volle bezetting niet toereikend, sanitair bij tenten niet in gebruik. Ook niet echt schoon en bij de afwasplaats zou een prullenbak moet komen. Terras met uitzicht op de Donau geweldig. Aardig en vriendelijk personeel. We zouden hier zeker teruggaan.
Deze camping zou 4 sterren verdienen als de prijs lager zou zijn, met €39 per nacht te duur voor wat ze bieden. Mooie afgebakende plaatsen, restaurant open in het weekend, lekker gegeten, mooi wandel- en fietsgebied. Zwemmen met badmuts 🙈. Sanitair matig.
Camping erg rommelig en schots en scheef. Moeilijk om goede plaats te vinden voor onze buscamper, laat staan voor een grote camper. Sanitair inderdaad verouderd, maar wel oké. Zwembad goed, jammer dat je €3 per (slecht) bedje betaalt. Wandeling naar waterval is leuk, maar 3,5km met hoogteverschil 300m!!: zeer pittig zowel naar boven als naar beneden!! Vriendelijk en behulpzaam personeel.
We hadden ons verheugd op de biertjes van de eigen brouwerij. Helaas niets te koop, het bier was op 🤔. Fermentatie proces was gaande, dus dat duurde een aantal dagen. Waarom was we geen voorraad? Deze vraag werd niet beantwoord. Sanitair onder de maat. We betaalden €27 per nacht, wat we wel aan de prijs vonden. Grote plus was het zwembad, wel zelf met een schepnet de beestjes eruit gehaald. Ontvangst rommelig en er is geen indeling van plaatsen.
Goed genoeg voor één overnachting. Spreekt bijna geen Engels, reageert niet op mail, dus maar weer gebeld. Eén ruimte voor toilet en douche. Geluidsoverlast padelbanen valt reuze mee, maar het geblaf van de honden van de buren niet. Daarnaast wordt er ook nog een padel of andere baan geplaatst, levert ook nog wat herrie op.
Mooie uitvalsbasis voor met de trein naar Napels €8 p/p retour, een bootreis langs de Amalfi kust €45 p/p. Campingplaatsen redelijk chaotisch, iedere cm2 wordt volgepropt. Goede voorzieningen voor de rest. Mooie ligging aan de haven. Reserveren via mail/app/etc kan niet, wie het eerst komt wie het eerst maalt. Zelfs in juni is deze camping al snel vol. Geldt overigens voor de gehele Amalfi kust. Veel toeristen en hoge prijzen, wel erg mooi!
Mooie en rustige agricamping. Even wennen aan het douchesysteem; werkt met muntjes van €0,20 voor 5 minuten douchen. Geen ruimte om in de douche uit of aan te kleden, zorg dat er buiten de douche iets is om dit te regelen. Het prachtige zwembad (betaald) gaat 1 juni open, wij hadden daar graag op 23 mei gebruik van willen maken 😒. Op 200 meter ben je bij de zee, verwacht geen zandstrand het zijn rotsen. Trani is een leuke stad om te bezoeken.
Afgelopen 2 nachten verbleven op deze camping. Plus: mooi strand, op fietsafstand van Vasto (aanrader). Min: onvriendelijke benadering, vervallen, veel katten, douchen 3 minuten voor €0,50 waarvan bij enkele douches eerste 2 minuten koud water 😒, totaal geen sfeer. Kosten met ACSI kaart €17,10 voor 2p met camper. Tja ….
Goede uitvalsbasis voor bezoek aan Lucca. Wat opvalt, is dat NKC 5 camperplaatsen vermeldt, terwijl toen we er waren 10 campers bij elkaar stonden. Nadeel: te veel mensen voor 1 toilet + 1 douche in dezelfde ruimte en daardoor koud water met douchen voor €5 p/p. Na dit gemeld te hebben, kregen we ons douche geld terug, we hadden liever een lekkere warme douche gehad. Wijnproeverij was goed en de ontvangst was vriendelijk daarom toch 3 sterren.