@user413467609
Een uitstekende camping met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Het sanitair is luxe en heel schoon. Mooie verzorgde camperplaats. uitvalsbasis voor fietsen en wandelen!
Wat een fantastisch mooi camping. Oké, aan de prijs, maar het geld waard. Maar met Acsi kaart betaalden wij op deze datum €27,50 voor camper en 2 volwas. incl stroom. Ruim, schoon en uitgebreid sanitair. In 20 min. met de bus in de stad. Halte voor de camping. Van lawaai hebben wij niets gemerkt. zeker als je wat verder van de doorgaande weg staat.
Kwaliteitscamping! Mooi gelegen. Het sanitair wordt overdadig geboend. Nog niet eerder zó meegemaakt. Reserveren van zaterdag tot zaterdag. Maar wij konden nu nog zo aankomen op een willekeurige dag. Prijs/kwaliteit dik in orde. Enige nadeel zijn de kleine plekken, dicht op elkaar. Maar het uitzicht compenseert.
Mooi camping, ruime plaatsen. Prijs/kwaliteit 4 sterren. €30 voor camper en twee pers. Heel geschikt voor kinderen door animatie en zwembad. Meer dan voldoende sanitair. Goed schoon.
Prachtig gelegen kleine camping. Voldoende en schoon sanitair. Het terrein wordt goed onderhouden. gezellige boulevard aan Iseo meer op 1km. Broodjesservice. Wij betaalden de hoofdprijs van €70 voor een extra grote plek (camper 7.25 m. ). Hoge prijs voor hoge kwaliteit.
Prima CP, dicht bij stadscentrum. Schaduw en alle voorzieningen functioneren! Plek voelt veilig. Toilet ( geen douche) €0,20, schoon. Betaalautomaat met munten of betaalkaart. Knop vlaggetje: taal veranderen. Knop groen (was er niet) blijkt de bevestigingsknop te zijn. Bakker 300m.: richting stad (brug), linksaf, aan de volgende rotonde.
Erg mooi gelegen camping. Een ‘toevluchtsoord’ voor de hitte in het zuiden. Op een koude, regenachtige dag is het heerlijk toeven bij de open haard in de sfeervolle gastruimte. Tot 500watt apparaten voor koffie, waterkoker etc. vormen geen probleem bij 3 ampère netvoeding. De vriendelijke sfeer maakt het verblijf compleet. Uitsluitend contante betaling. pinautomaat in Cogne.
Twee douches, die nu €1 kosten. zie verder andere reviews.
Alles in positieve zin al gezegd. Super WiFi (glasvezel ) waardoor probleemloos tv kijken.