@user413504869
- 2023
September 2026
Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
Mooie ruim opgezette camping. Zeer proper. Tiptop. Zie overige positieve revieuws
Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
Onderschrijf de goede beoordelingen. Prima. Minpuntje voor campers is dat er geen grijswaterafvoerput aanwezig is.
Juni 2026
Wat een mooie camping en wat een schoon sanitair maar wat zeker de moeite van een bezoek aan deze camping waard is is het enthousiasme van Gerrit de campingbeheerder, die man is niet moe te krijgen, van 's morgens tot 's avonds is hij in de weer om het de gasten naar hun zin te maken. Een diepe buiging en een chapeau voor deze manier van een camping runnen.
Ik hou niet van superlatieven, hoewel ik me voor deze camping dan echt in moet houden. ik sluit me aan bij de vorige revieuws. Top!!!
Fijne rustige camping echt " im Wald". Goed onderhouden sanitair. Aardig en behulpzaam personeel. Goede prijs. Bodem grotendeels nogal ongelijk. Saarburg aardige stadje. Uitval met fiets naar Trier of langs de Saar naar Mettlach. Met de trein heen met fiets terug kan ook. Aanrader.
Hier twee nachten gestaan op een landtong. Met de fiets naar Cochem, langs andere kant van Moesel terug en even in Beilstein geland. Prachtig. Goede camping. team oké. Sanitair schoon, fijne douches. Restaurant prima.
Zeer aardige behulpzame beheerders. Keurige ruime plaatsen met verharde basis voor de camper. prima faciliteiten incl. wifi. schoon modern sanitair. Mooie omgeving voor de fiets. Helemaal top.
Leuke ontvangst door enthousiaste beheerders. (ook Engels talig). Rustige parkachtige camping. 10 km fietsen van Tours. Ruime plekken. Schoon en tussentijds onderhouden sanitair. Minpuntje is dat je voor een goede wifi afhankelijk bent van een provider die met paypal betaald moet worden. (hebben wij niet). Toch zeker een aanrader.
Mooie rustige plek op een eilandje in de Loire. Fijne ontvangst. Verwacht geen of weinig zicht op het water. Zeker stelblokken nodig. Toiletten zonder papier. Wifi mag geen naam hebben, zeer slechte ontvangst Het wachtwoord bestond uit een invuloefening naam voornaam mailadres telefoonnummer telkens weer en het viel echt vaak uit.