@user534306505
- Dreamer
plek no.1 gereserveerd maar daar stond al een camper. die mensen gaven aan dat zij plek 3 hadden gereserveerd maar daar stond al iemand en de wijnboer gaf aan dat ze gewoon een andere plek konden pakken. no 1 dus. tien ik de wijnboer er op attendeerde zei hij " ga er maar kgewoon langs staan. weinig plek maar aan de andere kant: ze dien niet moeilijk en je koopt 2 flessen wijn en betaald 3 euro stroom, bent 25 euro kwijt en zo vriendelijk!
prima camperplaats. leuke prijs. Douche, toilet en vaatwasruimte dicht bij camperplaatsen moeten nog vernieuwd worden naar voldoen prima en zijn schoon. vriendelijk personeel en lekker eten in resraurant en receptie. aanrader.
nieuwe eigenaren begreep ik. Restaurant alleen weekend open op dit moment. Toilet en legen chemisch toilet mogelijk. Douches nog niet klaar. Had online geboekt en kreeg een code voor het gebruik. De eigenaresse die op dat moment in het restaurant aanwezig was, was erg vriendelijk en gaf me de code van het sleutelkastje van een van de appartementjes zodat ik me daar kon douchen.