@user548914664

paar dagen hier gestaan,mooie plaatsen en prachtig schoon sanitair en heel dichtbij strand! een aanrader om heen te gaan komen zeker een keer terug!
wat een mooie camperplaats omringt door fruitbomen. keurig netjes sanitair en vooral een hele mooie landwinkel erbij. dit jaar voor de tweede keer geweest en voor herhaling vatbaar! fam de jong
wat is camperplaats nuuverstee een geweldig mooie plaats om te staan! we hadden eerst gedacht hier vier dagen te staan,maar het werden er zes. zo mooi en netjes en in de omgeving ook veel te doen. echt een aanrader. de eigenaars zijn super vriendelijk en hartelijk! gr.Giel en Sarianne

voor het eerst hier heen geweest! wat een mooie camperplaats! sanitair super schoon! vriendelijke mensen,en prachtige landwinkel erbij! fam de jong
Sitecode: 92052
wat een super mooie camperplaats! zijn zelfs paar dagen langer gebleven,dan we gepland hadden. zoveel mooie fietstochten te maken in deze omgeving super mooi sanitair en zelfs gebruik van handdoeken. komen zeker hier weer terug! fam de jong
Wat een mooie camperplaats, alles keurig netjes, vriendelijke mensen. een aanrader om heen te gaan!! fam.de Jong