@user552440255

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

wat n heerlijke camperplaats midden in het groen. Dave en Gine doen geweldig hun best om het je naar de zin te maken, en wat een doorzettingsvermogen! verwacht geen bruisende camperplaats, maar wel een rustige plek, met afkoeling in het zwembad en s’avonds een gezellig samenzijn in “ons plekje” waar n heerlijk koud wijntje en biertje voor je klaar staat! dikke knuffel van ons en n aai voor Isa!! als we weer in de buurt zijn komen we weer langs!

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

wat n slimmerik die hier n stuk grond heeft gekocht en daar n camperplaats van heeft gemaakt. wat basisvoorzieningen erbij en elke dag vol! ook als de reguliere plaatsen bezet zijn wordt er n plek in het midden gecreëerd en de volgende morgen kan je dan n plaats innemen van de vertrekkende gasten. 10min. lopen van het station. kortom prima plek voor bezoek Barcelona.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

wat n heerlijke camping, om n paar dagen te blijven, ook als tussenstop naar het zuiden. Met de bus naar Figueres prima geregeld, supermarkt om de hoek en op de fiets richting Roses en langs de baai fietsen. Bij terug keer wacht n heerlijke douche

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

camping vlakbij centrum Maastricht met een vriendelijke eigenaar (vader en zoon) met heel veel potentie, uitstekend gelegen dus. ik denk wel ruim alle rotzooi eens op en hou het sanitairgebouw goed schoon. de campings in Maastricht zijn duur voor het gebodene en altijd vol. Deze plek kan nog veel mooier worden!!!

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

alleraardigste beheerder die zijn best doet om het je naar de zin te maken. mooie grote plekken en de douches zijn warm. wij hebben hier 1 nachtje gestaan op doorreis. zou deze camping opnieuw kiezen.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

prima plek om 1 of 2 nachtjes te staan. wij hadden niet gereserveerd en kregen de laatste plek? (26 april) ‘s’ avonds stond de camping echter niet helemaal vol. camping is klein de volgende x zou ik reserveren. nieuw sanitairgebouw met prima douches en broodjesservice. wat wil je nog meer?

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

absoluut een camping met potentie en de eigenaar en zijn medewerkers zijn heel erg vriendelijk en werken hard, is een winkeltje bij die geen openingstijden kent. Maar…… de douches waren steenkoud en afgaande van de vele goede reviews van het restaurant zijn wij daar gaan eten. wij vonden het geen succes. een matig voorgerecht en de steak was doorgebakken met niet verse bijgerechten. wij vonden het geen succes.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

wij kwamen aan op 2e paasdag, en druk dat het was! camping bestaat uit meerdere delen, wij stonden op het gedeelte bij de receptie waar ik achteraf heel erg blij mee was, dichtbij de voorzieningen ( winkel, vertier, restaurant etc.) en ook hier loop je zo het strand op. lekkere warme douches en schoon sanitair., en op wandelafstand van de boulevard. wij zijn mede door het uitstekende weer uiteindelijk 5 dagen gebleven met veel plezier!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

prima camping, moet wel zeggen wij hadden gekozen voor een ruime plek, dus geen ASCI, dat is een keuze die je zelf maakt, heerlijke douche in het sanitairgebouw bij het winkeltje, prachtig gelegen bij het Iseomeer en op loop/fietsafstand van Iseo. supermarkt (Lidl en Conrad) om de hoek. ik begrijp sommige negatieve reviews niet zo goed. voor is was het een heerlijke camping! Aanrader…

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

wat n heerlijke camping voor o.a. doorreis, wij hebben er 1 nacht gestaan, vlak bij de snelweg, bij de receptie vriendelijk te woord gestaan, prima restaurant voor n snelle hap, en de volgende dag zo weer op de snelweg. O ja, prachtig zwembad er naast! Aanrader!

wat een fijne camperplaats, na lange rit door Frankrijk hier terechtgekomen. ruimte genoeg, absolute rust en elektriciteit. geen 5 sterren omdat ik toch wel n toilet en douche mis. anders zou het helemaal perfect zijn!