@user620548101
- 2017
Kinder vriendelijke rustige camping met grote plaatsen. Zeer schoon sanitair en eigenaren die niets teveel is. ' s Morgens kun je broodjes bestellen en 's avonds is er een kleine snack kaart. Erg mooie fiets omgeving. Deze camping is een grote aanrader!!!!
Mooie camping met grote plaatsen. Heel schoon sanitair. Strandje op loopafstand en een leuk vissersdorpje waar je de vis zo van de boot kunt kopen. Wij zijn met de fiets op het voetveer naar Peenemunde geweest wat prima te doen was. Erg vriendelijke eigenaren die je overal mee willen helpen. Wij stonden met de Acsi kaart voor € 23 per nacht incl. 4 kWh stroom en elke dag douchemuntjes. En we kregen ook nog een plaats met uitzicht. Aanrader!!!!
We hebben hier een aantal dagen gestaan en een superfijne tijd gehad. Daphne en Joost komen s avonds langs voor een gezellig praatje, sanitair is heel schoon en we hebben prachtige fietstochten gemaakt door de Schoorlse Duinen, naar Schagen, Alkmaar en omgeving, Bergen en Zandvoort. We kunnen deze camperplaats alleen maar aanraden.
Een echte aanrader met bijzonder vriendelijke eigenaren,. een dikke 10 +. We hebben gestaan met een camper en heel erg genoten !!!
Mooie rustige camping met schoon sanitair. Vriendelijke behulpzame eigenaar die ons de route met de bus naar Sloup meegaf. Camping ligt op een half uurtje van Sloup en daar de rondleiding door de grotten gedaan. Aanrader!!! Op de camping een mooi zwembad en ook een een huiskamer en barretje. Je kunt pizza bestellen en af en toe ook patat met Nederlandse frikandel of kroket. We hebben hele fijne dagen gehad. Dank je Floran voor alle tips.
We hebben een heerlijk verblijf gehad bij Ton en Nancy op hun rustige camping. Hartelijke ontvangst met een kop koffie. Het is hun geen moeite teveel om het de gasten naar de zin te maken en bieden hulp als er een probleem is. We hebben heerlijk genoten van de door Ton gemaakte daghap en je kunt gezellig zitten in een soort huiskamer met barretje of buiten onder de overkapping. Camping is ook erg kindvriendelijk met een zwembad en veel speelgoed
Hier twee nachten naar volle tevredenheid gestaan. Sanitair schoon. Zelf een plaats uitzoeken, soms een beetje ongelijk. Via Bostel naar Celle gefietst wat een prachtige stad is. Eigenaar is van goede wil maar kan niet alles tegelijk renoveren. Goede prijs voor een overnachting € 18,- Stroom naar verbruik € 0,50 per Kwh Douche € 0,50 per 3 minuten. Aanrader!!!!!
We hebben hier drie nachten naar volle tevredenheid gestaan. Het sanitair is misschien wel verouderd maar alles wordt netjes schoon gehouden. Ook is er een nieuw sanitairgebouw. We kregen een mooie grote plek en konden kiezen tussen zon en schaduw. De keuken is heel comedy en alles wat je je bedenken kunt is er ook.
we hebben hier twee nachten gestaan. De plek is heel mooi met een prachtig uitzicht. Het sanitair is een gedateerde douche en toilet in dezelfde ruimte en wordt volgens ons niet schoon gemaakt en was erg vies. .De drie sterren is dus echt voor de plaats.
Mooie rustige camping en prachtig aangelegd. Sanitair ruim voldoende en heel schoon en netjes. Vriendelijke Nederlands sprekende eigenaren.