@user653222331
- 2020
- Mercedes sprinter Overland
- 2025
- Buscamper
Twee sterren officieel maar voor ons zijn het er vijf. Zeer vriendelijke ontvangst, zelf je plek kiezen, ruime plaatsen deels op terrassen met mooi uitzicht, super schoon sanitair. En ‘s nachts heel rustig. Veel wandel en fiets mogelijkheden. We zouden drie nachten blijven en het werden er vijf. Wat een heerlijke, relaxte camping. Buiten het seizoen geen broodjes service, dus in de ochtend de berg af naar de bakker (of de Intermarche).
Er zijn zeker prachtige plekken op deze camping en het sanitair is super schoon. Ook de ontvangst was vriendelijk. Echter: vermijd plaats 277 t/m 307 in een vierkant vrij los van de camping. Deze zijn ingeklemd tussen parkeerterrein, het ice park, de supermarkt en een vrijetijdsterrein. Mogelijk ligt het aan het feit dat 1 mei een vrije dag is en daarna weekend maar wij hadden veel last van schreeuwende drinkende jongeren met harde muziek.
Wat een fantastische plek. Kleinschalig, ruime camperplaatsen met 2 lekkere stoelen. Uitzicht bijna 360 graden op lavendelvelden, wijngaarden en olijfbomen tegen achtergrond van heuvels. Schoon sanitair, douches iets krap maar goed warm water. Super aardige eigenaren, er wordt in de avond geweldig gekookt met lokale producten en wijnen. We genoten van de sfeer in het kleine restaurantje. Ook heerlijke olijfolie. Wij komen graag terug. Grazie ❤️
Wat een heerlijke camping. Zeer ruime camperplaatsen met picknicktafel, schaduwdoek en veel privacy door mooie begroeiing. Ook in het naseizoen dagelijks verse warme broodjes en eitjes van de rondscharrelende kippen. Ideaal voor een bezoek aan Urbino met de bus. Daarnaast hele vriendelijke eigenaren Aad en Sigrid en ook nog eens mooi en brandschoon sanitair. En heel stil ‘‘s nachts. Absolute aanrader!
Alles wat hiervoor geschreven staat kunnen we alleen maar beamen. Ongekend mooi uitzicht, brandschoon sanitair, mooi zwembad en gezellig terras. Ideale locatie om naar zee te gaan zonder dat je daar in de drukte verblijft en ook voor Ascoli Piceno. Beide goed met de ebike te bereiken. Er wordt nog hard gewerkt aan zaken om de camping nog mooier te maken dan hij nu al is. En absolute bonus: zeer gastvrije eigenaren Mark en Liesbeth. Veel dank!
Dit is de derde keer dat we deze camping aandoen op doorreis naar het zuiden. zeer vriendelijke eigenaar, leuk restaurant, ruime plekken. Ja, het sanitair is eenvoudig maar brandschoon met hete douche. En in de ochtend verse broodjes. Dus helemaal prima.
Zeer vriendelijke ontvangst. Camping in naseizoen heel rustig. Sanitair schoon en er is WEL toiletpapier, gewoon in de gemeenschappelijke ruimte voor de toiletten. Wij betaalden 21 euro voor onze buscamper en twee personen zonder elektra en dat is een zeer schappelijke prijs voor een veilige en ruime plaats.