@user657524721

Prima camping dichtbij het meer. Goed sanitair, verschillende watertap punten verspreid over het terrein. Vriendelijk personeel. Als ik één Klein min puntje mag noemen, zou het fijn zijn als we wat meer verlichting op het camper/caravan veld zou komen. want dat is erg donker.
Prima plek al meerdere keren geweest. Maar we zijn ons toch een aantal dingen opgevallen. de forse prijsstijging van het afgelopen jaar. van 25 naar 34 euro! En het tijdstip van schoonmaken. als ik om 10:59 het terrein moet verlaten, omdat mijn anders een nacht extra in rekening word gebracht. Is het niet handig om dan tussen 8 en 10 uur de douche en toilet ruimtes te gaan schoonmaken. Dat is doorgaans het drukste moment van de dag!
Prima plek voor een rustig nachtje!

Prima camperplek voor een nachtje. Net en schoon sanitair, mooi rustig plekje!

Heerlijk rustige plek op boerderij , met een fantastisch uitzicht over Schokland. Fijne gastvrije mensen , die hun best doen om er hier weer wat moois van te maken. Goede verharde plekken en stroom betaal je naar verbruik. In de avond hebben we nog gezellig bij het kampvuur in de Finse kota gezeten. wij komen graag weer eens terug.