@user676545410
- 2013
Sitecode: 195856
Prettige, veilige plek om te staan. Je krijgt van de eigenaar een apparaatje om het hek te openen en te sluiten. Bijzonder vriendelijke eigenaar. Jammer dat we ons cassette toilet niet konden legen. Gelukkig is er wel een droog toilet (toilet seche) Voor ons even een oplossing waardoor we wel Reims konden bezoeken. Met de bus vanaf het dorp €1.80 pp tot achter de kathedraal. Perfect.
Bijzondere plek. Heel stil s nachts. We stonden op het erf, naast een boomgaard. Even heel anders dan ‘ normale’ cp. Super vriendelijke mensen. Water en elektriciteit voor 10€ Toilet legen kon daar niet, maar de boer reed met man en cassette naar een plek waar je wel kon legen. Geweldig!!
Hele mooie plek, heel rustig behalve dat je de geluiden van het oogsten hoort. ☺️ Zeer vriendelijke ontvangst. We hebben via andere camperaars gehoord van deze plek. en wisten zo dat je geen wc kan legen en geen vuil water kan storten. We komen dus voorbereid en kunnen even vooruit. dat is het enige nadeel. De prijs is goed. 10€ per nacht.
Locatie is prima, enige minpunt geen elektriciteit om onze fietsen te opladen. We zijn maar 1 nacht gebleven, anders waren we langer gebleven. Toiletten zijn keurig. Rustige plek en Super U op loopafstand.
Mooie, rustige camperplaats, ruime plaatsen. in augustus geen zicht op de abdij, omdat de maïs zo hoog staat. 13 minuten fietsen naar parking bij Mont St. Michel. gratis fietsstalling en daar de shuttlebus genomen. Zeer prettig overnacht.