@user736791489
Sitecode: 20804
Nieuwe eigenaars, jong Frans stel. Laatste paar honderd meter veel zand op de weg. Mooi ingericht. Bijna Europees comfort. Stroom en heet water soms goed, soms minder. Wifi niet gebruikt. Kleine menu kaart met lekkere keuzes voor bezorging aan camper. Terras boven receptie ook mogelijk? Terras in dorpje na 1 km strand wandeling. Mooi strand.
Prima plek. Wij (6.5m) zijn aan de andere kant van het plein gaan staan. De Balmoral bar is een aanrader, prima eten.
Prima camping. Er zijn heel veel huurhuisjes. Daar tussen zijn een aantal afgebakende plekken voor camper en caravans. Ziet er allemaal goed verzorgd uit. Heerlijke warme douches. Meerdere wasmachines en drogers á 4,-- 10 minuten lopen, door een prachtig pijnbomenbos, naar het strand. Wij waren in het voorseizoen en het was nog rustig. Weet niet hoe het is als alle huisjes bezet zijn. Acsi prijs 23,--. Plek met eigen sanitair voor € 28,--
Buiten het seizoen (na oktober) geen parkeerautomaten, ver-entsorgung werkt ook bij nachtvorst,Incl. toilet spoelen. Geen idee of dit de hele winter zo is. Mooie omgeving maar door ons niet echt gebruikt. Ingang is aan de noordzijde van het park. Onze TomTom wilde over het fietspad (westzijde). Prima voor doorreis.
Gisteren zijn we door de nationale politie weggestuurd. Er werd vriendelijk gevraagd om verder te gaan als we wilden overnachten, reden was dat het een nationaal park lokatie is (Ria Formosa). En in een nationaal park mag niet worden overnacht. Dus zijn we verder gegaan. Later zijn ook bekeuringen uitgedeeld. Einde gedoogplek?
Prima plek met voldoende verharde plaatsen. Bij regen zijn meer campings problematisch. Douches heet, onbeperkt en inclusief. Centrum op loopafstand. Wat wil je meer?
Mooie plek. Onze navigatie wilde ons een smal gravelpad opsturen. Je moet afslag naar bordje 'Mollebukta parkering' hebben, met asfalt weg.
Mooie omgeving, dat is dan ook onze vierde ster. Prijzen verwarrend. Douche/toilet staat apart in het servicemenu, maar is voor campinggasten inclusief. Wasmachine/ droger resp. 30 en 50 NOK. Stroom is 50 NOK extra bij de overnachtingskosten van 230 NOK.
Er zijn 3 parkeerplaatsen bij elkaar. Bij de recreatie vijver 2 stuks en 100 m verder nog een parkeer gelegenheid bij het zilver museum. Mooi gebied, er staan ook caravans. Alle faciliteiten (ook tbv camper) bij de recreatieplas.
Leuke plek met toilet, douche en afwas gelegenheid. Let wel op de gele lijnen waar de brandweer aan het water moet kunnen tanken (bij nummer 10). Meer naar zee staan ook campers en is electriciteit aanwezig. Daar geen betaalautomaat gezien, misschien bij 'onze' automaat betalen.
Prima om te overnachten. Veel campers (15+) doen dit ook. Lekker dicht bij boulevard en winkels. Op vrijdag geen problem als je op het veld Naast de parkeerplaats staat.
Prima plek om te skiën van (sneeuwschoen) wandelen. Toiletten zijn wat verder te vinden in gebouw rechts naast ticket office voor de skilift. Skiverhuur in winkel bij hotel. Korting via boeking via internet. Echt een winters plekje op weg naar de zon. Toen wij er waren was het nummer beperkt door harde wind 😞Voor een dag was het prima.
Prima, rustige, plek. Zelfs in de winter stromend water, vers water ruim apart van zwart water. Loopafstand van centrum, minder dan 10 minuten. Plekken met en zonder blokken te gebruiken. Onze TomTom stuurde een straat in, direct bij de brug, waar geen campers mochten komen, zie foto van verkeersbord. Juiste straat is verderop, je ziet de bordjes parkeren.
Mooie plaats, direct buiten de vesting. Leuk om over (en in, tbv geocachen) de vestingwallen te dwalen. Winkels, inclusief een bakker, op loopafstand. Aanbevolen.