@user748683404

Ja

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

wat een super camping. met een hele aardige boer die zei.. zoek maar een mooi plekje. heerlijk rustig met wat geloei van koeien op de achtergrond. je moet niet bang zijn voor een spinnetje in de douche maar dat hoort erbij. we zijn 2 nachten gebleven en betaalde 32 euro met stroom. kun je niets van zeggen.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

wat een top plek. heerlijk rustig en prachtige omgeving. vriendelijke ontvangst en super sanitair. gisteren gewandeld en en kwamen hertjes tegen. ook de eekhoorns lopen in t rond. ook fijn dat er broodjes service is 🥳

Wat een heerlijk rustige camping. genieten van het uitzicht en tegen de avond wat hazen zien rennen in het dal. We kwamen gisteren aan en werden vriendelijk opgewacht door Bart en heeft e.e.a. uitgelegd. S'avonds kwam hij nog een pannekoek brengen voor ons hahaha. Als we in de buurt zijn komen we hier zeker terug 🥰

Heerlijke camping met schoon sanitair en vriendelijke mensen. ook rustig s'nachts. We hebben er 2 nachten gestaan. Super wandel en fiets gebied.

Wat een heerlijk rustige camping. De vriendelijke beheerder Rudolf zorgt dat alles naar wens is. geen aankomst en uitrij tijden. Gratis kanovaren en voor de kinderen skelters te leen. we komen zeker terug. groetjes M&M

Top camping met broodjes service en gekoelde dranken kun je pakken en opschrijven wat je gebruikt. Het sanitair is geweldig met wc papier luchtverfrisser en handzeep met handdoekjes. kortom alles erop en eraan. wij waren 15 euro kwijt voor 1 nacht met stroom. 👍

wat een super plek om te overnachten. heerlijk rustig en alles erop en eraan. vriendelijke ontvangst. Gewoon top.

heerlijk rustige camping met prachtig sanitair. De eigenaar wil je graag helpen met van alles.. Onze kabel was iets te kort voor de electra maar hij kwam meteen met een haspel aan. we zijn 1 nacht gebleven en kostte 19.50 2 pers. met electra. top plek 🥰👍

Prima eenvoudige camping. Vriendelijke ontvangst en het sanitair is gedateerd maar netjes en schoon. Heerlijke rustige nacht gehad 🥰

we zijn hier aangekomen maar er was helemaal niets. alleen een plek waar je kan staan met de camper onder bomen en picknick tafels.

wat een fantastische camping. Een hele lieve boer en boerin komen je verwelkomen en wat heerlijk rustig plekje. we werden bijna wakker van het hoesten van de wurmen. echt een aanrader. de prijs was 14 euro en dat was het waard ook.

Wij vinden dit een super camping. Gezellig en gemoedelijk aan een riviertje. je mag zelf de plek uitzoeken van de Engels sprekende eigenaar. prima sanitair en de mogelijkheid im een kampvuurtje te maken

fantastische plek. Rustig en uitzicht op de koeien.

super locatie met prima ontvangst en prachtig uitzicht over het meer.

het was niet te vinden en bleek ook niet meer te bestaan