@user783316400
deze camperplaats is er niet meer het vvv kantoor is enkel nog te voet bereikbaar en op de voormalige cp staan nu grote keien opgesteld
het is helaas niet meer mogelijk om hier te overnachten er is een bord geplaatst dat er alleen nog geparkeerd mag worden van 8 uur tot 20 uur
voor degene die zijn camper gebruikt waarvoor hij bedoeld is een prachtig veld naast de boerderij van de uiterst vriendelijke eigenaar. gratis kaartjes voor het bezoekers centrum van het natuurgebied met oa een expositie van een neergehaalde Lancaster hele mooie fiets routes in de directe omgeving via pontjes en smalle paden dwars door de natuur
25 oktober schitterend plekje in een geweldig mooi dorpje, in principe is de cp alleen bereikbaar voor buscampers omdat het dorpje alleen toegankelijk is voor voertuigen niet breder dan 2m
Goed onderhouden cp, de ingang is een beetje moeilijk te vinden, je moet door een smal steegje en dan kom je bij de slagboom, betalen met je bankcard. De weg over en je staat op het strand restaurants op nog geen 50 meter lopen
Wij stonden hier 23-10 de douche is echt ronduit smerig de toiletten zijn wel redelijk schoon. Er was helaas de gehele nacht een zware mechanische brom hoorbaar. Diverse camperaars lieten hun hond los lopen of lieten ze hun hond uit op het terrein