@user868506636
- 2016
een echte aanrader. hele vriendelijke eigenaren en een perfecte camping/camperplaats om het stadje te bezoeken. we vinden dat hier een gemoedelijke sfeer hangt. er is een klein terrasje waar je wat kunt drinken. en je kunt zelfs eten bestellen bij een restaurant in de buurt wat ze komen bezorgen! Reserveer tijdig, want zonder reservering heb je grote kans dat je geen plek hebt omdat de camping heel snel vol is. Zelfs in deze tijd van het jaar!
Inderdaad een natuurcamping. wat anderen al schreven, de camping grenst aan de natuur. We hebben heel veel diverse vogels gehoord en ‘s avonds een prachtige sterrenhemel gezien. het sanitair is schoon en goed. Enwat we heel fijn vonden is de verlichting ‘s avonds, dat past heel goed in deze omgeving. er zijn geen enorme lantaarnpalen of van die felle lampen. Maar er is voldoende licht om goed te kunnen zien waar je loopt of waar je naartoe gaat.
prachtige camperplaats. zeer schoon en fijn sanitair. eindelijk een douche met losse douchekop, een planchet om je douchespullen op te zetten en genoeg ruimte om je droge kleding en handdoeken op te hangen. douchen voor 5 minuten kost € 0,50 (dus zorg voor muntgeld) en wat ik ook heel fijn vindt is dat de wanden niet wit zijn. de wanden zijn gemêleerd verschillende tinten grijs en staat erg mooi, is niet zo besmettelijk en wordt niet zo grauw.

nog steeds afgesloten, wel jammer zo in het hoogseizoen.
zoals al door anderen geschreven, prima camperplek. het toiletgebouw is gratis en heel goed geregeld! na elk toiletbezoek wordt de gehele ruimte gereinigd .je hoeft zelf geen deur of zo aan te raken, alles gaat automatisch (bij handen wassen: zeep, water, drogen en desinfecteren van je handen)

dus niet het hele jaar open ! we stonden net voor de receptie en alles is volledig afgesloten. daar hebben we dan 30 km voor omgereden 🙄😳

prachtige natuurplek. we stonden net een kwartier toen we bezoek kregen van rendieren. prachtig! 🤗
prima camping om een nacht te staan met goede voorzieningen. helaas stonden wij naast het (doorgaand verkeer) fietspad dat de hele nacht optimaal is verlicht. we hadden dus geen verlichting in de camper nodig… ook wij betaalden €24,00 per nacht.
Echt een aanrader als je de stad wilt bezoeken. nette camping, vriendelijk personeel, ruime plekken en goede voorzieningen. tramhalte op loopafstand.
Prima camping is prachtig gelegen aan het meer. sanitair is prima en ook schoon. Er zijn goede voorzieningen zoals wasmachines, drogers, vaatwasser, kooktoestellen, magnetron enz.
Wat zijn jullie enthousiaste eigenaren en wat een gezellige camping hebben jullie gecreëerd. Ondanks dat de camping nieuw is, lijkt het alsof jullie dit al jaren doen. Jullie hebben over veel dingen heel goed nagedacht. Ook een paasontbijt verzorgen voor zoveel campinggasten ging heel erg goed. we vonden het afgelopen weekend (Pasen) heel erg leuk en zijn zeker van plan om nog een keer terug te komen. hartelijke groet, Randal & Lia

we hoefden geen water in te nemen, alleen maar grijs water dumpen. maar de ervaringen van onze voorgangers zien wij niet. de zuil is een beetje verroest aan de onderkant, maar niet zoals op eerdere foto’s. zie onze foto’s van vandaag.
We kregen een vriendelijk ontvangst en mochten lekkere cider, pommeau enz. proeven. Je kunt er ook andere lokale producten kopen, zoals vlees, honing, zeepjes, pasta, camembert. ‘s nachts zie je er de mooiste sterrenhemel en is het heerlijk stil. En ‘s morgens hoor je de koeien naast je camper grazen. Het is een leuke en goed verzorgde locatie, inclusief elektriciteit. Het dichtstbijzijnde dorpje/supermarkt/restaurant is wel wat verder weg.
zeer rustig gelegen camping die ruim I opgezet. sanitair is prima schoon en er is voldoende sanitair in alle vormen (urinoirs, zit-toiletten met bril en zonder bril en zelfs ‘ouderwetse’ hurk toiletten) douches gescheiden van de toiletten, wat wij heel fijn vinden.
mooie aangelegde grote camper-plaats. toegang inderdaad via slagboom. prijs is €10 compleet (electriciteit, water tappen en afvoer grijs water/toilet legen) niet alle plekken hebben electriciteit. handig: de bediening van het toegangs paneel is ook in het NL