@user947091057
Wat een prachtige rustige camping🥰 Wij kwamen aan en de receptie was niet open. er hangt een briefje waarop staat waar je de camper kan neerzetten en alvast het stroom kan aansluiten. prachtige ruime plekken voor de campers. zeer mooi sanitair en wasmachine gebruiken met speciale app. Dat was voor ons nog een behoorlijke puzzel maar uiteindelijk gelukt met als resultaat een schone heerlijk ruikende was. fietsen en wandelenis hier ook prachtig!!!
wat een prachtige ruime caming. wij konden kiezen uit verschillende plekken en kozen voor uitzicht op het water. Douches en toiletten dikke prima :) De omgeving is geweldig om te fietsen. wij zijn ook door het moerasgebied gefietst waar je allerlei plantjes en dieren in wildlife kan spotten.(Vildmosse) Supermarktje in dorpje Mou waar je zeer prettig kan winkelen. Wij komen hier zeker nog terug! Fam v Veldhuijzen uit Utrecht
Wat een heerlijke oase van rust. We hebben genoten van het zwembad en ook zijn er een paar mooie karpers gevangen. Zeker voor herhaling vatbaar😊😊