@user96863607
- 2023
Prima camping om als uitvalsbasis voor Lissabon te gebruiken. Met de Uber prima te doen maar openbaar vervoer schijnt ook makkelijk te zijn vanaf de camping. Mensen zijn vriendelijk en sanitair is schoon. Winkeltje waar je je dagelijkse boodschappen kan doen.
Wij vonden het geen fijne camping. veel lawaai. Koud water om af te wassen. Alles sterk verouderd. Wc papier moet je zelf meenemen. Plaatsen moet je zelf uitzoeken dan het nummer van de stroomkast doorgeven dan doen ze die open en zo gaat het ook als je weg gaat. Veel locals. Betalen voor het zwembad. Niet echt een aanrader.
Prima camping, twee nachten gestaan. Heerlijk zwembad en ruime plaatsen. Niet duur. Vanaf de camping kan je wandeltochten maken van 5-19km lang. Er wordt Nederlands gesproken. Kortom, goede ervaring!
we hebben 1 nacht op deze camping gestaan. Het is erg schoon en netjes! Eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam. Een wandeling vanaf de camping is aan te raden. prachtige natuur en omgeving.
Een prachtige camping midden in de natuur. Je loopt zo het bos in en s’avonds scharrelen de herten rondom je camper. Eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam, sanitair is schoon, mooie ruime plaatsen met verharding. Top camping.