@ussi

1992

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

kost nu €20 zonder stroom

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Wij waren er een week. We voelden ons zeer comfortabel. Sanitair/keuken/wasmachines: alles was super schoon. Muziek, palmbomen en bloemen (zeep/papieren handdoeken - alles is aanwezig!) We vonden de sanitaire ruimte zeer aangenaam Zelden zo'n goed onderhouden faciliteit gezien/sommige CPL kan nog wat leren en erg aardig en behulpzaam personeel. Wij waren er voor de eerste keer, maar niet voor de laatste keer.

Ruimte kost € 2 per dag + € 10 per nacht - en je zult je afval niet eens kwijt - dat is het minste wat je kunt verwachten voor € 12 .... En het is erg lawaaierig vanaf de straat. jammer, verder mooie fietspaden rond de meren en prachtige natuur

we mochten maar 1 nacht blijven, de dame van het kantoor legde uit dat de gemeenschap maar 1 nacht tolereerde. Maar het is nergens te zien. We waren teleurgesteld, we zijn niet op de vlucht, als we hadden geweten dat we niet naar de parkeerplaats zouden zijn gereden.

stond daar alleen op 12.09.19 Mooi strand om te zwemmen Veel gebroken glas ingeslagen autoruiten. Ik zou niet opnieuw alleen beginnen. Behalve de twee repen en groenten staan geen infrastructuur

Sitecode: 52074

We waren een nacht hier prachtige plek alles wat je nodig hebt iets moet doen school

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Goede toegang, helaas is er alleen een teken voor auto's en reed verder

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

erg onvriendelijk douchen was alleen koud.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

waren twee dagen hier prachtige plek geweldig zwembad zal terugkomen

Grote Platz.Schöne badzone met een prachtig uitzicht op het meer