@valkenhoffjes

Fiat
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

als je kiest voor camper plek met uitzicht is deze, gloed nieuw. Water en elektriciteit zijn aanwezig. gras moet nog wel wat aangroeien, maar het uitzicht over de bloemen velden maken alles goed. nieuwe douche ruimte welke verwarmt is aanwezig. super mooie plek komen zeker terug

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

super mooie plek, met de hond gelijk wandelen aan het veerse meer, 30 minuten lopen naar het strand door mooi natuurgebied. Je .betaald voor de plek een hele nette prijs, je betaald voor wat je gebruikt, is 1,20 voor 4 minuten douchen en 0.25 cent voor warmwater bij het afwassen. maar he wij zijn aan het camper reizen dus zelfvoorzienend. Wij hebben genoten en komen zeker terug.

leuke plek, 1 lekkere warme douche en 2 wc's, 1 afwasplek. geweldige zwemvijver. terein iets glooiend, prima te doen met onze camper lekker onder de bomen gezeten met uitzicht op tarweveld. prima prijs 28 euro met 4 volwasenen en 2 honden inclusief stroom.

deze locatie is niet meer beschilbaar. Er zijn nieuwe eigenaren en deze gebruiken het als feestlocatie. wel heel erg lekker kunnen ontbijten. na voor aanmelden telefoonnummer staat op bord bj de deur kosten 12.50 per persoon

super lekkere witte wijn lieve eigenaren rustige plek op het binnenhof wc aanwezig geen douche geen grijswaterstorten geen wc legen fijn restaurant aan de overkant aanrader