@van-Norel
- 2018
Prima camping om een paar nachtjes te staan. Heerlijk om te wandelen, te fietsen en tot rust te komen. Alle voorzieningen zijn aanwezig, wel wat gedateerd. Vriendelijke eigenaars.
Wat een mooie plek midden in de natuur! Heerlijk rustig bij een visvijver. Wanneer de mensen van de visvijver niet aanwezig zijn kan je een envelop met geld deponeren bij het verenigingsgebouw.

Campingplekken niet echt ruim. Prima voor bezoek aan Dubrovnik. Met de boot die je beneden vanaf het strand kan boeken. ( kan ook via de receptie van de camping). 2 douches is wat weinig voor een volle camping. Faciliteiten zijn basic. 74.00 euro voor 2 nachten is echt te duur!

Plek is prachtig! Stil, midden in de natuur. Er is geen beheerder aanwezig. Telefonisch of per mail wel bereikbaar. Dat werkt prima. Buren hadden hulp nodig en dat werd allemaal geregeld. Faciliteiten zijn basic. Wordt wel dagelijks schoongemaakt. Douches zijn binnen en buiten. Wij betaalden 30,00 euro per dag. Het meer is prachtig. Wij hebben er enkele dagen vertoeft en veel gesnorkeld. Gefietst naar Dragons Eye. (zie foto)

Heerlijk rustige plek. Je kan zelf je plek uitzoeken bij aankomst. Douche is een buitendouche. Mogelijkheid voor wijn proeven en kopen. Is een prima plek voor doorreis. Wij stonden er 1 nacht.

Prima plek om de Plitvicemeren te bezoeken. Wij hebben het op de fiets gedaan. Met een e-bike goed te doen.
Prima camping, genoeg mogelijkheden voor wandelen en fietsen vanaf de camping. Stroom is een beetje weinig wat je erbij krijgt. Maar je kan 16 A vragen, moet dan wel voor betaald worden.

Alles wat hieronder is geschreven klopt!

We hebben hier 5 nachten gestaan. Een prima plek om te genieten van de skigebieden in de omgeving. Sanitair, restaurant is beide goed. Mooie ruimte voor de skischoenen enz. Gastvrije eigenaren die elke dag zorgen dat de paden weer sneeuwvrij zijn.
Alles wat hieronder is geschreven klopt, het is gewoon een top camping!
Mooie plek, wij hebben er maar 1 nacht gestaan, maar je kan er zeker wel langer verblijven als je van de natuur houdt! Sanitair wat verouderd, een heerlijk zwembad erbij maakt ook weer wat goed.