@van-haaren
Lid van Campercontact sinds 2019

Wat 'n heerlijk rustig plekje voor op doorreis..wij kwamen in de avond aan en waren de enige..super vriendelijk ontvangen..gezellig 'n praatje gemaakt. prachtig uitzicht achter de bomen. We komen hier zeker terug.
Sfeervolle kleine camping, half uurtje van kristiansand vandaan en 6 min rijden naar Mandal wat 'n heel leuk plaatsje is om te bezoeken. Veel te weinig douches 3 totaal met ongeveer 90 campers/caravans in de avond. Fijne camping om je reis te beginnen of te eindigen.
Ik kan me niet vinden met de overige reviews..uitzicht is super mooi maar camping vind ik sfeerloos..'n huis in aanbouw op de camping!!..wel heel vriendelijk ontvangst..er is geen receptie de dame kwam naar ons toe en konden op de plek betalen..meeste plekken zijn vast..met mooi weer kan je je wel vermaken op en bij het water. Sanitair is simpel maar schoon
Sfeervolle camping met prachtig uitzicht en mooie omgeving..15 min rijden naar de wandeling voor de gletsjer...wel heel druk als er cruise schepen aangemeerd liggen in olden..vriendelijk ontvangst..sanitair niks bijzonders. Al met al prima sfeervolle camping.
Hele grote camping met weinig sfeer...omgeving is niet echt gezellig..kleine supermarkt aan de overkant van de camping..sanitair is prima..voor kinderen wel speelgelegenheid..aardig aan de prijs..douche is wel inclusief.
Gastvrij ontvangst hele aardige mensen, prachtige camperplaats in 'n heel mooi berggebied waar je mooie wandelingen kunt maken. Sanitair is super en heel schoon. Broodjes service. Kortom echt 'n aanrader.
Eenvoudige kleine boerencamping, aardige ontvangst door de boer. Prachtig uitzicht. Sanitair is oud en heel basic.
Prachtige nieuwe camping..mooi uitzicht en grote plekken, vriendelijk personeel. sfeervolle midgetgolf ernaast. Sanitair top en super schoon. 10 min fietsen naar leuk stadje met prachtige kerk. Deze camping is echt 'n aanrader.
1 nacht gestaan, eenvoudige camping oogt armoedig, matig sanitair, onvriendelijk ontvangst. werden op groot veld neergezet met camper dicht naast elkaar. ongeveer 45 min fietsen naar wurzberg, ongezellige route.
sfeervolle knusse camping aan rivier met prachtige waterval..je kan er mooie wandeling maken..receptie met kleine eetgelegenheid. sanitair is prima.
mooie grote Camping aan meer..veel vaste plekken vooraan verderop meer plekken voor korte tijd.. prachtig schoon ruim sanitair. Leuk openlucht museum achter de Camping. vlakbij stadje met groot winkelcentrum.
mooie georganiseerde camping aan zee..heel fijn als je van de boot komt..vriendelijk ontvangst..en geweldig uitzicht over zee...sanitair prima.
redelijke camping voor bezoek aan de stad Oslo...kan zelf plek zoeken..alles op het gras en door elkaar..wel prachtig uitzicht over de stad. Bus stopt voor de Camping bus 34 en 74. sanitair is matig.
prachtige sfeervolle camping met geweldig uitzicht over het water. super mooie sanitaire voorzieningen. Mooiste camping van Noorwegen. Echt aanrader.
Prachtige locatie..mooie camping met ruime plekken aan het water...nieuw sanitairgebouw..gezellige knusse huisjes. Super vriendelijke behulpzame Nederlandse eigenaars. Echt 'n aanrader. Komen hier zeker terug.
prima rustige camping, behulpzaam bij de receptie, mooi meer erachter met wandelpad en strandje, bushalte 250 mtr van camping en in 25 min in Stockholm.
nette rustige camperplaats..alleen binnenkomen met de automaat ramp..alle gegevens doorgegeven..betaald..maar er kwam geen magneetkaart uit en die heb je nodig om de poort te openen, dus konden we niet naar binnen! Maar als dat wel lukt is het prima voor 1 nacht.
fijne camperplaats aan haventje..mooi uitzicht. Makkelijk via automaat betalen..heerlijk restaurant. Stadje vlakbij.