@vanGerwen
prima camping met ruime plekken. alle voorzieningen zijn aanwezig. minpuntje is dat ondanks dat de camping bijna elke dag volstroomt slechts de helft van het sanitairgebouw geopend is. wasmachine, droger voor schappelijke prijs. centrum Bayeux op loopafstand visa pad langs riviertje.
Twee nachten verbleven, prima ( grote) camping met alle voorzieningen. Heerlijk verwarmd toiletgebouw, warme douches en een restaurant ( heerlijk eten voor een schappelijke prijs). De camping zou vijf sterren krijgen als verblijf en etentje gewoon met de bankkaart betaald zou kunnen worden. Helaas moet alles contant betaald worden. Zelfs in de Baseliek van Liseux kun je al met je bankpas betalen voor het opsteken van een kaarsje!
leuke kleine camping, ruime plaatsen. vriendelijke ontvangst in Frans en Engels. Veules les Roses goed te bewandelen (3km). keurig sanitair (4 douches en 5 toiletten).
prima camperplek voor 16,50. Mooie uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen. Slagboom was bij vertrek stuk, maar even bellen en hij werd geopend.
Twee nachten verbleven, prima camperplek, ruime, egale plekken. sanistation op 50 meter buiten de camping. Aardige ontvangst en gelijk bezoek gebracht aan het (indrukwekkende) museum. Prima uitvalsplek om naar de Mennenpoort in Ieper te fietsen. de op de camperplek aangegeven fietsroute is zeker de moeite waard (let op; er zijn wel wat extra knooppunten tussengekomen)
prima overnachtingsplek, vlakke plaatsen, rustig gelegen. alle voorzieningen zijn aanwezig. alleen toilet was ‘s morgens om 9.15 nog niet geopend. wandelend langs de Neckar ben je in 1,5km bij het centrum
gewoon een hele prima camping, goed voor één overnachting op doorreis. Maar ook prima voor meerdere nachten. We hebben hier drie nachten gestaan, prima fiets- en wandelgebied. Ontvangst op camping was goed, duidelijke uitleg van alles. Sanitair verouderd maar in prima staat. erg heet water in zowel douche als afwaspleKampeerplekken zijn ruim, soms verlengkabel nodig voor stroom (gaat per afgenomen Kw.) kosten 28 euro ( camper, twee volwassenen)
gewoon vijf sterren waard deze camping. geautomatiseerd in en uitchecksysteem. toch nog vriendelijke uitleg gekregen. drie nachten gebleven ( wasje gedraaid) tevens mooi gebied om te wandelen en te fietsen. sanitair is super ( en verwarmd).
we stonden op een ruime camperplek. prima locatie voor stadsbezoek, wel wat prijzig (18€) alle voorzieningen zijn aanwezig. vooraan bij de parkeerplek een keurig sanitairgebouw, gratis.
prima plek, vlakke plaatsen. schoon sanitairgebouw (werd dagelijks schoongemaakt). loosplek voor grijs en toilet. schoonwaterpunt op andere plek aanwezig. stroom indien gewenst afvalbak is nietvtoereikend voor het aantal plekken. kosten 10 euro per nacht.
prima camperplek met alle voorzieningen, goede uitvalsbasis voor fietsen (Tauber Radweg). leuk stadje op loopafstand (1,5 km) afgebakende egale plaatsen. prima prijs (12 euro per nacht)
mooi rustig plekje aan de Tauber, gelegen aan de Tauberradweg. alle voorzieningen zijn aanwezig, zelfs toilet en douche. je moet wel beschikker over een arsenaal aan diverse euromunten voor deze voorzieningen. maar ja, de overnachtingsprijs van 5 euro maakt veel goed.
ideaal voor een bezoek aan de stad. wel erg scheve plaatsen en geen afvalbak. onduidelijk of de tien euro vrijwillig is of gewoon het tarief. wij hebben het maar keurig betaald.
Zeer zeker vijf sterren waard. vriendelijke ontvangst ( de lunchpauze werd er zelfs voor opzijgezet), goede uitleg. prima schoon sanitair, kleine pizzeria aanwezig. mooie zonnige plek.
Sitecode: 19306
Camping met twee sanitairgebouwen. helaas was het restaurant gesloten. vriendelijke ontvangst, we mochten een plek pakken ondanks het ruhe Uhr! prijs 30 euro
prima plek, rustig, vlak bij toegang oude stad. tarief 8 euro. alle voorzieningen aanwezig. wandeling stadsmuur is aan te bevelen.
rustige, verharde ( vlakke) camperplaats. rustig gelegen aan fietsroute. stadje met veel supermarkten op korte afstan. loosplek, afvalbakstroom en water (tegen betaling). Aanrader!
prima plek voor overnachting en stadsbezoek. zeer rustig. kosten 10 euro, water 2 euro. wel een tekort aan afvalbakken.
prima rustige overnachtingsplek, je moet op tijd komen om een plekje te krijgen. Hoewel er na ons ook nog campers kwamen die ‚ wild gingen staan. dorpscentrum op loopafstand
mooie plek aan het meer, ideale uitvalsbasis voor fietstochten. sanitair op campinggedeelte is om door een ringetje te halen. ook klein sanitairblok bij camperplek
prima plek, alle voorzieningen aanwezig. Prima plek voor bezoek aan de stad.
prima camperplek als overnachtingsplek, bankkaart werkt niet, dus inschrijven bij receptie. betaald voor sanitair, terwijl gebouw gewoon toegankelijk is. dus maak uw keuze.
mooie rustige plek net buiten het dorp. je staat in een cirkel. loosplek en watertap net voor de camperplek
prima Camperplek zonder voorzieningen, alleen een afvalbak. Egaal terrein, geen blokken nodig gehad. geen last van de weg. via het bos loopt een pad rechtstreeks naar het centrum en de waterval, ongeveer 1,5km
op zich valt natuurlijk niets aan te merken op deze camperplek bij de camping. behalve natuurlijk de prijs als je ook gebruik wilt maken van het sanitair. in dat geval betaal je maar liefst 30 euro per nacht. en natuurlijk is het prima sanitair maar voor een camperplek wordt het dan toch een dure grap.
vriendelijke ontvangst en uitleg van het muntensysteem. ruime plekken, keurig sanitair, wel opvallende semi publieke douches😉 geen hinder van de weg gehad. Allerheiligen waterval op korte afstand.
prima overnachtingsplek. vriendelijke gastvrouw. enigszins gedateerd sanitair maar nog in prima staat. loeiheet water! tevens twee afwasplekken. tarief is inmiddels 16 euro zonder stroom.
prima camperplek met alle voorzieningen. betaling stroom met euro munten is wat omslachtig, dat moet toch beter te regelen zijn.
prima camperplek met voorzieningen bij de plek. keurig sanitair en afwasplek. simpel via website reserveren en betalen. de dames uit de buurt zorgen met hun geloei voor een aangenaam buitengevoel😉
prima plek als uitvalsbasis voor een bezoek aan Dordrecht. beperkt aantal plaatsen aan het water, de meeste campers staan op een sober parkeerterrein. keurig sanitair, alleen mogen de douches wel wat korter ingesteld staan, veel onnodige waterverspilling omdat je de kraan niet uit kunt zetten.
Prima plek aan de uitlopers van de Meusse. Mooie veloroute vanaf camperplek bereikbaar. Vervelend dat je continu je kaart moet gebruiken om water te tappen, stroom te krijgen of je toilet te spoelen. Toegangszuil bij park was defect, gaf dat ook piepend aan, maar geen temperatuur gezien tijdens de drie dagen dat wij er stonden.
Een klein positief woordje na de negatieve vorige recensie. Er zijn twee sanitairblokken, waarvan het grootste (achterop het terrein) sterk verouderd is. Het voorste blok is van recentere datum. Er wordt schoongemaakt ( met de Franse slag). Warm water bij afwasplekken ontbreekt, maar je kunt wel goed warm douchen in het voorste sanitairblok. Als je van plek wilt ruilen is dat geen probleem. Een bakker zit op loopafstand.
keurig aangelegd park met mooie plekken. Toegankelijk met CCP pas. Alle service voorzien. startpunt van Veloroute VeLoire, alleen zie je op deze eerste etappe geen Loire😉
leuke camping met royale plaatsen, mooi uitzicht. twee sanitairgebouwen, deze waren prima. gastvrije eigenaresse. we betaalden 22,70 per nacht met Acsikaart
grote camping met alle voorzieningen. vrijwel alleen schaduwplekken (wellicht ‘‘s zomers prettig). we betaalde 22,12 euro per nacht met Acsikaart (medio september).
prima camperplek, met bijzondere (niet storende) achtergrondgeluiden. De plek huist namelijk naast een dierenpark waardoor je diverse dieren tegen elkaar op hoort huilen, brullen 😜
geen last van de treinen gehad. dit is een echte doorgangscamping. ‘smiddags stroomt hij vol en ‘‘s ochtends vertrekt driekwart weer. Het warm water is meestal tussen 19.00 en 21.00 uur koud omdat men massaal gaat afwassen en douchen. we hebben hier drie nachten gestaan. je kunt mooi langs de Moesel en Meurthe fietsen.
Mooie camping met een aantal seizoensgasten en veel tijdelijke plekken. Prima Wifi voorziening. Gastvrije ontvangst door Carla, ze toont ook dagelijks belangstelling. Voldoende, goede, sanitaire voorzieningen. Prima uitvalsbasis voor Pieterpad etappes.
een camping met een ongedwongen sfeer. basic sanitair, gedateerd, maar voldoet. muntjes voor de douche, de douchetijd mag wel gehalveerd worden, zonde van het water en de energie. eenvoudig eten mogelijk bij snackbar op camping. Verschil tussen een normale en een comfortplek is niet uit te leggen. Maar je betaald er wel voor. prima uitvalsbasis voor Pieterpad etappes naar Millingen en Zelhem
rustige camping, met een aantal huisjes. je kunt je eigen plek uitzoeken. het sanitair is gedateerd maar er is ook een nieuwere unit. stroompalen staan ‘ op afstand’ we betaalden €15,44 met de Acsikaart.
Zeer betrokken beheerder. Wij kwamen vrij laat aan op de camping waar het blijkbaar noodweer geweest was. Hij adviseerde ons de camper niet op het grasveld te plaatsen omdat hij bang was dat we ons zouden vastrijden. We mochten op de invalidenplek staan voor een aangepast tarief en er werd een haspel met stroomkabel gehaald. Het sanitair is gedateerd.
Eigenlijk is vijf sterren te weinig voor deze camperplek. Voorgaande reviews hebben geen woord gelogen. Prima camperplek, vriendelijke ontvangst en gastheer. Je kunt een mooie wandeling maken van zo’n 11 km. Brood is in het dorp bij de alimentari verkrijgbaar.
Krappe plaatsen, sommigen afgezet met een hoge opstaande rand. Veel kromme bomen bij de wegen, maakt het manoeuvreren met grotere campers moeilijk. Veel vaste seizoensplekken. Sanitair sterk verouderd
Sitecode: 20516
Een leuke kleinere camping zoals een camping volgens ons moet zijn! Vriendelijk personeel, zeer goed sanitair (dat goed schoongehouden wordt), een winkeltje, toegang tot het meer en goede plekken om te staan. We betaalden 23 euro (plus 1 euro tax). Een rondje meer is goed te doen op de fiets.
Dit is niet het soort camping dat je als camperaar zoekt. In eerste instantie werden we geweigerd omdat we maar één nacht wilden blijven. Pas op vertoon van de Acsi kaart was het ineens wel mogelijk (29 euro) Camping heeft breed scala aan entertainment voor het jeugdige publiek dat ruimschoots aanwezig is in de vele huisjes en cabins. Ruime plaatsen. Het sanitair is ‘s morgens (na een nachtje jeugd) echt smerig. Ons kon deze camping niet bekoren.
prima uitvalsbasis voor Pompei, Vesuvius en evt Amalfi. luxe sanitairgebouw. Station en bushalte bij uitgang camper. Geen vijf sterren omdat een aantal plaatsen krap bemeten zijn, met grillige boomstronken. Ook geen brood in nabijheid.
prima camping, ruime plaatsen. Hulde voor het schoonmaken van het sanitair, meerdere keren per dag. Prima douches( bij opgang naar strand). eigen privé strand bij de camping. Winkeltje met ruim assortiment ( dus ook brood). Archeologisch park op fiets- en loopafstand.
lastige aanrijroute naar deze camping ( krappe haarspeldbochten in Tropea). hutje mutje geplaatst, wel schone plekken. eigen naar strand, pizza’s zijn aan te bevelen. voldoende en schoon sanitair, hete douches. loosplek chemisch toilet wat provisorisch. vriendelijke medewerkers
mooi aangelegde camping met mooie beplanting. krappe doorgangen naar de plaatsen. mooi strand en zewembad. vriendelijke medewerkers. sanitair, kan upgrade gebruiken (douche en hurktoiletten).minpuntje dus voor het sanitair
prima camperplek om de stad te bezoeken. alle voorzieningen aanwezig, behulpzame beheerder. kleine garage aanwezig voor reparatie camper. stadscentrum op ongeveer 4 km.
mooie camping, goede en voldoende sanitaire voorzieningen. Douches voor een euro. Scopello is mooi gezellig plaatsje met voldoende eet- en drinkgelegenheden. bakker op loopafstand in het dorp. camping is mooie uitvalsbases voor wandelingen in natuurgebied.
op zich een prima vlakke plek voor ‘n overnachting. wij stonden hier in het weekend, de parkeerplaats stroomde vol met auto’s van Italianen die uit eten en op stap gingen. het nadeel was dat al deze mensen tot laat in de nacht ook allemaal weer vertrokken. kortom een rumoerig nachtje😉
prima camping met eigen zwembad. douchemuntjes voor Acsi klanten zijn gratis. behulpzame medewerkers (ook Engels sprekend). buskaartjes voor bezoek aan Agrigento bij receptie verkrijgbaar. Valle dei Temple is vanaf camping goed te fietsen. bushalte bij ingang camping, bakker 100 meter verder
prima camping, eigen sanitair. Alle voorzieningen voor Camperen zijn aanwezig. behulpzame medewerkers. mooievoverdekte en Epen plekken nabij cliff en strand. Bakker en visboer komen op de camping. Het dorp stelt niet veel voor.
alle voorzieningen zijn aanwezig. het is allemaal erg basic. sanitair werd tijdens onze aanwezigheid ( drie dagen) slechts één keer schoongemaakt. douches ( 1 euro pp per keer) komen nog bovenop de 20 euro. als je het zo bekijkt sta je voor 22 euro ook op een goede Acsi camping. Daarom slechts 3 sterren eigenaar is vriendelijk en behulpzaam.
ik sluit me aan bij voorgaande review voor wat de camping betreft. Kosten 22 euro per nacht. je kunt ook een mooie wandelroute nemen naar het klooster, slechts 270 meter stijgen. je bent er in een uurtje.
prima overnachtingsplek, erg rustig. Van het treintje ‘‘s nachts niets gemerkt! loos plek voor toilet en grijs water. kraan om water te tappen. gras en de oprit naar de plaatsen is wat hoog. ‘‘s morgens wakker worden met de opgaande zon😎
gratis plek met alle voorzieningen (water, stroom, lozen toilet en grijs water) en dat helemaal gratis! Een pleintje op een gezellig druk punt, overdag druk met verkeer, ‘‘s avonds met jongeren, maar ‘‘s nachts rustig. Tip: enkele straatjes hogerop leuk terrasje met uitzicht, een glas wijn voor slechts 2 euro.
Op zich een mooie camping, ziet er verzorgd uit. compleet met restaurant en brood service. Strak aan het strand gelegen. Camping is van 1974, het sanitair lijkt ook nog uit die tijd, dus sterk verouderd. Douches zijn overigens prima
prima camperplek, zonder voorzieningen. Sassis op loopafstand te bezoeken. we hebben er veilig gestaan samen met een dertigtal andere campers. recht staan is een uitdaging, bovenaan iets minder. voor de liefhebbers is er een wasserette op loopafstand (600m)😉
leuke camperplek ( of is het nu een camping?). Leuke indeling qua plaatsen, sanitair is minder, maar voldoet. Zwembad is keurig. aanwezigheid bij de receptie is een vraagteken, wanneer is er iemand. administratie is een zootje. restaurant is prima, bediening niet echt spraakzaam, maar de prijs kwaliteit is goed.
prima camperplek, alle voorzieningen aanwezig. Douches 1 euro, met een heerlijke straal. behulpzame ontvangst bij receptie hotel. van de weg totaal geen last gehad mbt geluidsoverlast.
Ruime camping, maar het ontbreekt aan up to date sanitair. Het douchesysteem is achterhaald en complex in uitvoering. Het ontbreekt aan warm water bij de afwasbakken. Voor electra moet je het absurde bedrag van 7 euro per nacht betalen. Dat hebben we natuurlijk niet gedaan. Camping hanteert nog rusttijden van 13.30 tot 16.00 uur, dan kun je de camping niet op ( en af).
keurige camperplek, met alle voorzieningen. voor 18 euro per nacht niets op aan te merken. birdwatching; we hebben zelfs de Hop gezien!
Prachtige, geurende, camping, met keurig verzorgde planten en bloemenperken. De Keukenhof in het klein. Gelegen aan fietspad langs Adriatische kust ( Ciclovia Adriatica). Keurig sanitair, eigen toegang tot zandstrand. Overlast van de trein viel erg mee, daar heb je immers oordoppen voor😜
prima camperplek voor een of twee nachten. geen voorzieningen, afval kan ik kliko achter het restaurant aan de parkeerplaats. plekken zijn wat scheef, maar met blokken is dat goed op te lossen. restaurantjes op loopafstand. mooie uitvalsbasis om wandelingen te maken in de Abruzzen (wij hebben geen beer gezien 😉)
schitterende terrassencamping met mooie uitzichten. Vriendelijke receptie, mooi wandelgebied. jammer dat toiletpapier en haakjes in het sanitairgebouw ontbreken ( muv de douche).
prima, veilige plek, met gratis stroom. erg rustig, we stonden hier met drie campers.
keurige camping, goed restaurant, alles aanwezig. Tip: sanitairgebouw bij restaurant is aan te bevelen.
Sitecode: 42009
keurig sanitairgebouw, prima douches. het gras mag gemaaid worden, maar we waren nog vroeg in het seizoen. mogelijk tot eten in restaurant. let op, doorrijden tot einde harde ondergrond en dan naar links voor het campinggedeelte.
prima plek voor tussenstop. zijn hier al meerdere keren geweest. dicht bij de snelweg, brood verkrijgbaar bij rotonde naar snelweg. stille, maar veilige plek, geen voorzieningen.
prettige ontvangst door de eigenaar. prima ruime plaatsen met stroom, water en afvoer. keurig sanitairgebouw. ligt op fietsafstand van Laren. goede uitvalsbasis voor Pieterpad
ik sluit me aan bij de vorige reviews, inderdaad een hele mooie plek met alle voorzieningen die je nodig kunt hebben. keurig sanitair. mooie uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten (Pieterpad op de fiets bereikbaar in 3 km).
mooi plekken, echter sanitair onvoldoende. toiletten zijn ‘s avonds en ‘s nachts onverlicht. slechts één douche (weliswaar een luxe) voor het gehele camperplek. Vriendelijke ontvangst
prima, rustige camperplek. Vier plaatsen, stroom en evt water tegen betaling verkrijgbaar. Overnachten kosten 10 euro te voldoen bij een betaalzuil. ideale uitvalsbasis om 2 Pieterpad etappes te lopen.
prima plek om te overnachten, natuurlijk heb je altijd zeikerd die voor een dubbeltje op de eerste rang willen staan. goede uitvalsbasis voor Pieterpad. supermarkt en centrum op loopafstand. rustige plek, zeker een aanrader voor die prijs!
prima plek, uitvalsbasis boot Pieterpad, toilet/doucheunit keurig schoo. vriendelijk ontvangst. betaling contant of met betaalverzoek.
leuke camping met speelgelegenheid voor kinderen. ideaal voor grootouders met kleinkinderen 😉😉 keurig sanitairgebouw met ruimvoldoende voorzieningen. uitvalsbasis voor fiets en wandeltochten.
prima plek om te staan. Pieterpad loopt vrijwel langs de camping. Bushalte om naar beginplaatsen van de etappes te gaan op drie honderd meter van de camping. sanitair gedateerd maar schoon, rustige plek. restaurant er tegenover is een aanbeveling!
prima camping, voldoende sanitair. enigszins gedateerd maar keurig onderhouden. ideale plek voor Pieterpad etappes. Winsum is op fietsafstand. water, afvoer en stroom bij de kampeerplek.
prima plek met alle voorzieningen, aardige ontvangst. goed plek voor een ( of enkele) nachten, veel fietsmogelijkheden. kosten 12,50 per nacht
prima camperplek, uitstekend (goed schoongehouden) sanitair, maar liefst twee loosplekken voor toilet. douche betaald met electronisch kaart, refund van restbedrag. supermarkt op loopafstand, uitvalsbasis voor fiets en wandeltochten.
ik sluit me aan bij de vorige review. vriendelijke eigenaren, kosten 15 euro.
prima voor een nacht, eindelijk geen douchemuntjes, maar die zaten ws al in het tarief verwerkt 😉
prima plek, geen voorzieningen maar prima plekken, we stonden hier met 7 campers. Slotruine op loopafstand
prijs is slechts 195 NOK!
camping op een groot sport/evenemententerrein. groot grasveld met stroomaansluitingen, vrije plaatselijke. alle campervoorzieningen zijn (na enig zoeken 😉). sanitairgebouw wordt slecht schoongemaakt, papier is op, wordt niet aangevuld. de prijs is excorbitant hoog (400 NOK). je kunt beter op een camperplek iets verderop gaan staan (NOK 195), zie elders in deze app.
Sitecode: 19589
camping bij het strand, aparte vakken voor campers. alle electra mbv een soort creditcard, resterend bedrag wordt teruggestort. sanitairgebouw staat als je pech hebt, ver van je camperplek af.
leuke ongedwongen camping. vriendelijke ontvangst. ouder maar schoon en prima sanitair. alle campervoorzieningen aanwezig. uitvalsbasis voor wandelingen. Evje op loopafstand.
vijf sterren, dik verdiend. gemoedelijke camping met ruime plaatsen. Zeer behulpzame eigenaresse, uitstekend sanitair en loosvoorzieningen. uitstekende uitvalsbasis voor bezoek aan de gletsjer, het kan zelfs te voet. kosten €32,00 voor een nacht met elektra.
mooie plek mogelijk bij de waterval (wel wat luidruchtig door het kletterende water). je kunt ook halverwege de weg er naartoe op een grasplateau gaan staan, daar sta je werkelijk schitterend. bij de parkeerplaats is een toilet en vuilnisbak.
een megacamping, goed voor een nacht, maar dan ook snel wegwezen. overnachting met elektra was 390 NOK, daar komt dan nog 10NOK p.p. bij voor een douchemuntje. dorpje en winkel naast de camping, evenals mooie wandeling langs waterval. overtocht met Ferry naar Heilisilt is een aanrader, op de Ferry meertalige uitleg over bezienswaardigheden
we stonden hier twee nachten. Andalsnes op loopafstand. prijs inmiddels 360 NOK en dan moet je ook nog douchemuntjes kopen van 20 euro. damesfiuches gaven enkel koud water, kortom niet echt tevreden over deze camping. wel voldoende sanitair voor het grote aantal plaatsen.
prima plek om te overnachten, startpunt voor routes in Rondane Nationaal park. vers water, loosplek voor grijs water en sanitair aanwezig, toiletgebouwtje was nog niet open (te vroeg in het seizoen). betalen kan via envelopje in brievenbus (100 Nok, wij hebben er 10 euro ingedaan). ruim voldoende afvalcontainers aanwezig😉
prijs is 455 NK voor twee personen met douchen. slechts een afwasplek voor hinderden plaatsen. ook slechts 4 douches in het sanitairgebouwen voor het grote camperveld. Slechts een loosplek voor de honderddn campers. Maihaugen is goed te belopen. kortom geen goede prijs kwaliteitverhouden.
basic sanitair, maar het voldoet. mooie ligging aan het meer. eigenaresse moet je bellen dan komt ze langs. electronisch betalen mogelijk. € 17,50 met electra per nacht (= 200 Zk)
prima plek, keuze uit plaatsen met of zonder stroom. betalen met QR. Douche, twee toiletten, afwas en loosplek. kosten ( zonder electra) €17,50 per nacht.
Sitecode: 20746
rustige camping midden de natuur. eenvoudig maar schoon sanitair. Saunabezoek ( met goede douches) zit bij overnachting inbegrepen. kinderen hebben het beheer van de camping overgenomen, zijn telefonisch bereikbaar. overnachting €22,50 per nacht incl. stroom. mooie laatste overnachtingsplaats voor veerboot Naantali - Zweden
Sitecode: 20742
gelegen aan zee, goede voorzieningen, ook om te koken en afwassen. eigenaar telefonisch bereikbaar, betalen cash (23 euro, 2 personen + electra).
prima camping met alle voorzieningen. de prijs is echter fors gestegen. Inmiddels €42 per nacht (2 pers + electra). Acsi korting was niet mogelijk ivm WK-ijshockey in Tampere. gelukkig maakte de kosten van de wasmachine (2 euro) en de droogtrommel (gratis), de kosten wat draaglijker. Tampere centrum is met mooie wandeling langs meer (4,5 km), goed bereikbaar.
inmiddels met korting 33 euro per nacht! wel prima sanitair en afwasplek. mooie open plaatsen direct aan het meer of in schaduwrijk gedeelte (eigen keuze). supermarkten (oa Lidl) op 800 meter.
echt zijn vijf sterren waard, prima camping, ruime verharde plekken met gradatie. met alle voorzieningen. twee sanitairgebouwen en twee loosplekken voor vuil water en toilet. Talilin op de fiets bereikbaar (fietspad tot oude stad), 21 km. Máxima supermarkt op 800m. kosten €26 2 personen (acsi kaart)
eenvoudige camping met een enthousiaste eigenaar die letterlijk de vlag voor je uithangt. alle voorzieningen zijn aanwezig, bij de sauna kun je heerlijk douchen. ideaal voor bezoek aan Haapsalu of een mooie wandeling (zoek de startbaan😜)
eenvoudige camping, ideaal voor een nacht. sanitair eenvoudig, maar voldoende. prijs 22 euro (2 pers + electra)
mooie, nette CAMPING-CAR zowel camper, tent als huisjes. verharde camperplekken met picnicktafel en luie stoelen. twee sanitairblokken met heerlijke hete douches. vuil en stortplaats aanwezig. prijs 25 euro (2 volw. + electra.
prachtige kleurrijke camping met ltoewijding gemaakt. de eigenaresse doet alles om je thuis te voelen, we mochten zelfs haar wasmachine gebruiken omdat die van de camping kapot was. heerlijke warme douches. loosplek aanwezig, loosplek voor toilet is in wc. busverbinding naar Riga op slechts twee kilometer lopen (25 minuten)
vriendelijke ontvangst (Engels sprekend), ondanks dat de camping pas over twee dagen open zou gaan. electra en warm water waren aanvankelijk nog niet aangesloten maar werd snel opgelost. we mochten zelfs gebruik maken van de douches bij de sauna. schitterend gelegen camping aan een meer, genieten van de stilte en de natuur. loosplek grijs water ontbreekt, spoelmogelijkheid van de toiletcassette eveneens. de route naar de camping is een uitdaging
prima, leuke camping. ligt tegen het strand aan. veel voorzieningen, maar loosplek camper ontbreekt. Twee sanitairgebouwen (een oud en een nieuw), jammer genoeg was het nieuwe nog niet open. de wasmachine was stuk, WiFi functioneerde ook niet.
helaas, toen wij hier kwamen was er geen camping meer. mogelijk is hij seizoensgebonden😉 wij zijn doorgegaan naar de Forest Hostel (zeer leuke camperplek nabij centrum Vilnius).
prijs is inmiddels 33 euro (Acsi 30 euro). Eenvoudige plek bij hostel, picnictafels aanwezig, vriendelijke medewerkers. het oude centrum van Vilnius op loopafstand (1,1 km), kortom prima plek om te vertoeven.
deze camping verdient meer gasten! Irena runt de camping in haar eentje na het overlijden van haar man. een schitterend plekje midden in de natuur. met blokhut om evt ‘s avonds te vertoeven. helaas was toen wij er waren het water nog niet overal aangesloten ( strenge nachtvorst), maar desalniettemin zeker een viersterrenbelevenis!
prima plek, keurige ontvangst. mooie plekken op gras, toiletgebouw met voldoende voorzieningen. jammer dat het warme water bij de fouche uitbleef, dit icm met het ontbreken van doucheputje voor toilet maken het maar vier sterren.
Mooie plek aan klein jachthaventje in het centrum, vriendelijke ontvangst. Sanitair is zeer verouderd, wel schoon. verlichting op camping was niet aan. Loosplek zeer matig, een gat in de grond en modderig. Vuilcontainers waren overvol. wij kwamen aan op een feestdag, maar 2 dagen later was het nog niet opgehaald. Prijs kwaliteit is daarom niet in verhouding MvG
prijs inmiddels fors gestegen. nu 99 zloty’s voor twee personen met elektra voor een nacht. melden en inschrijven bij receptie een stukje verderop bij de boothuizen. daar krijg je ook de sleutels voor het sanitair gebouw. loos en tapvoorziening aanwezig.
even wachten tot de markt (1 mei, feestdag) voorbij was, maar toen konden we toch een mooi plekje uitzoeken. ruime plekken, een leuk wandelgebied, verlichting. loosplek toilet werkt op euromunt, deze staat buiten de camperplek op de parking.
helaas, deze camping bestaat niet meer. het terrein is helemaal overgenomen door de jachthaven.
camperplek met alle noodzakelijke voorzieningen. mooie uitvalsbasis voor voie verte langs de Maas. let op met aanrijden dat je niet voor de ingang van de camping kiest, dus links aanhouden bij de rotonde en dan de rechter toegang.
perfecte locatie voor overnachting, rustig, vlakke ondergrond. loosplek en tappunt iets van de plek af bij Parkeerterrein. wandeling door kasteelpark aan te bevelen. supermarkt op loopafstand.
prima plek, heeft alle faciliteiten die nodig zijn (plek, lozen, toilet) evt kun je stroom en water inkopen. rustige plek met uitzicht op kanaal. met maar liefst 13 campers.
Sitecode: 62086
prima plek, ook enkele locals met een caravan. vliegverkeer stopt om 24.00 uur en begint weer om goed 7.00 uur. loosplek met tappunt. veilige plek voor overnachting, loopt eind van de middag vol.
prima plek met alle voorzieningen, die je niet perse hoeft af te nemen. zwembad erbij, dat hebben we vanwege het weer maar overgeslagen. alleen jammer dat de douche (1 euro) niet warm werd😬
alle sterren meer dan waard. 18 euro voor twee personen met camper (incl electra). proper sanitair, restaurant aanwezig, broodservice en alleraardigste ontvangst. de loosplek zou een kleine update mogen hebben, maar verder niets op aan te merken.
de nacht doorgebracht op het parkeerterrein bij de kassa van de kabelbaan. er stonden meerdere campers, je kunt gebruik maken van de openbare toiletten. prima plek voor een nacht, je stapt inderdaad ‘s morgens de kabelbaan in (wel een aanrader om het kaartje de dag ervoor te kopen, anders sta je in de rij). buiten deze parkeerplaats kun je ook naast de weg parkeren, maar dat is erg scheef. voor buscampers is een groot apart parkeerterrein.
niet aan te bevelen, je kunt beter bij de parkeerplaats van de kabelbaan Funete De gaan staan. Daar mag je overnachten en zijn ook openbare toiletten aanwezig, je stapt ‘s morgens zo de kabelbaan in
Meer kun je niet wensen, toilet, douche en loosplek. mooie plaatsen met uitzicht op Santiago. de kathedraal is op loopafstand (4,7 km), dus goed te doen. maar je kunt ook de fiets of bus nemen. vriendelijke ontvangst met goede uitleg. prijs met electra was 14 euro per nacht.
goede oveenactingsplek, dicht bij centrum. alle voorzieningen muv stroom. ‘sZondags even puzzelen hoe het foto te verlaten vss Asd nergens de markt. rechts tegen er n over camperplek is een steegje om eruit te komen.
mooi, rustige, veilige plek. goed voor een mooie zonsondergang. geen voorzieningen, maar we direct aan de oceaan. je staat op het parkeerterrein dat ‘s avonds leeg is.
een bijzondere ervaring deze camping, na aanmelding ( minimaal 2 nachten), moet je op het parkeerterrein voor de camping wachten tot iemand je binnen laat, je plek aanwijst en de stroom aansluit ( 2 ampere, twee pins). het sanitair last zich vergelijken met een oude Amerikaanse film, waar gevangenen met hun hoofd boven de douchemuurtjes uitkomen. de loosplek, is inderdaad een loosplek, maar er zijn veel betere. we mooi fietspad naar Porto
ik snap niet dat men deze camping minder vind. sanitair is prima, wordt drie keer per dag schoongemaakt. prima plek om met camper te vertoeven. prima uitvalsbasis voor strand, fietstocht en bezoek aan Costa Nova. loosplek buiten de camping is keurig verzorgd
prima overnachtingsmogelijkheid, sanitair prima. stad met fiets bereikbaar. wel papierhouders, maar geen toiletpapier aanwezig.
Parking op zanderig terrein, het enige voordeel is dat je vlak bij het strand staat. rumoerig en zeker geen fijne plek om te overnachten. camperplek bij stadion is hiervoor beter geschikt.
prima plek, rustig gelegen, met eigen afvalbak en picknick tafel. serviceplek aanwezig, water tegen betaling. prima plek om Ericeira te bezoeken en een of twee nachten te staan.
echt vijf sterren waard, kleine camping keurig, ietwat gedateerd, sanitair. royale serviceplek voor de camper. wasmachine bij Intermarche, amper twee minuten lopen. prima plek voor een of twee nachten.
prima plek om te overnachten, veilig, met strand aan de overkant van de weg. geen voorzieningen, maar die zijn evt bij de Intermarche in Sines. mooi fietspad langs de kust bij Sines. bij toegang tot strand zijn toiletten (aanpalend aan het restaurant), deze zijn open vanaf 9.00 ‘s morgens. De centrale op de achtergrond is overigens geen kernenergiecentrale maar een (ws) gasgestookte energiecentrale.
rustige locatie bij (Nederlandse) boer. uitvalsbasis voor mooie kust wandeling (Rota vincientina). loosplek is wat behelpen (toilet of gierkuil). prima douche. Fietsen is wat lastiger vanwege de zandpaden.
prima terrassencamping, veel aanbod aan activiteiten ( zie eerder reviews). strand op loopafstand (20 minuten). het loont om op de camping het wat hogerop te zoeken. sanitair prima, mag boven op de berg wat meer zijn.
prima gelegen voor stadsbezoek, mooie stad. sanitair op camping was gedeeltelijk dicht, schoonmaak matig. loosplek alleen voor toilet prima, grijs water moeizaam met slag, schoon water tapper niet aan te bevelen (onhygiënisch).
rustige camping met alle voorzieningen. poort gaat om 18.00 uur dicht, je krijgt een kaart voor de doorgang. keurig sanitair, warm water duurde even voor het op temperatuur was. we kregen als ‘youngsters’ zo maar 50% seniorenkorting waardoor we voor slechts 5 euro veertig kinderen staan. leuk plaatsje met uiterst behulpzame medewerkster van het locale postkantoor.
prima camping met alle voorzieningen, jammer dat het zwembad gesloten was. tijdens ons verblijf waren er festiviteiten in het dorp met vuurwerk en harde muziek, niet bevorderlijk voor onze nachtrust 😬 mooie wandeling mogelijk vanaf camping van zo’n 11 km. intermarche in het plaatsje aanwezig voor de boodschappen.
Prima plek voor overnachting. Lozen (grijs en toilet). watertappunt + electra. we stonden daar met zes campers. plek is (erg) goed verlicht. Afvalcontainer op loopafstand. betaling (5 euro) helaas niet gelukt op gemeentehuis (weekend?).
twee nachten gestaan, rustige plek met alle voorzieningen (muv stroom). veilig gevoel overheerst. centrum Burgos is goed te lopen, evt met de bus. Bakker/winkeltje op loopafstand 4 minuten). Aanrader!
gedateerd sanitair, maar op camping is het sanitair Okay. rustige camperplaats, maar de prijs kwaliteit verhouding is scheef, net zo scheef als de camperplaatsen
niets meer toe te voegen aan de vorige reviews. Prima plek om te overnachten, vlak bij de N10, rust, ruimte en watertappunt. stonden hier alleen, maar geen gevoel van onveiligheid. Aanrader!
mooie plek, gelegen aan plaatselijke jeudesboulesbaan. Kerktklok is gelukkig pas vanaf 7 uur ‘s morgens actief. Toilet, loosplek + watertap, mooi fietsen langs Loire
mooie, rustige plek. zonder voorzieningen maar keurig onderhouden. gelegen aan oude stadsmuur en park.
prima camperplaats, stroom, water, loosplek en gescheiden afval. kortom meer heb je niet nodig. snelweg is aanwezig maar niet hinderlijk. mooie uitvalsbasis voor fietstocht.
twee nachten gestaan, prima nette camperplaats met ruime vlakke plaatsen, watertappunten en stroom bij de plek. mooie uitvalsbasis voor fietstochten.
drie nachten gestaan. mooie landelijk gelegen camping, keurig sanitair (urinoir zou wenselijk zijn), vriendelijke, welbespraakte ontvangst. Mooie uitvalsbasis voor Pieterpad en fietsroutes. Vrijdags frites, zaterdags pizza mogelijk.
helaas is deze camperplaats tgv een brand gesloten. eigenaar verwacht niet meer op te gaan starten. Jammer
mooie rustige camping, schitterend sanitair en vriendelijke ontvangst. alleen jammer dat sanitair om 22.30 uur dicht gaat ( voor ons als late douchers). mooie uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten
afgelopen weekend drie nachten op de camperplekken op het trekkersveld gestaan. Royale plekken, mooie, stille camping. keurige sanitaire voorzieningen. Goede uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen.
prima camperplek op fietsafstand van centrum en Pieterpad-etappes. Water, stroom en loosplek, meer heb je niet nodig. Geen last ervaren van het verkeer. Vriendelijke eigenaar.
prima camperplek, luxe sanitair. mooi gelegen aan de Vecht. Prima uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. We hebben hier met plezier gestaan.
voor het eerst kennisgemaakt met deze parken. activeren van de pas was even gedoe, maar een prima telefonische service bracht de oplossing. mooie plaatsen op voormalige camping, omheind en met slagboom. electra, twee douches en twee toiletten, keurig schoon, loosplek. kortom prima toevoeging aan onze overnachtingsmogelijkheden.
urinoirs gesloten, douches vrijwel koud, soms geen toiletpapier, in verhouding weinig toiletten. dit tov de prijs maakt deze mindere beoordeling. positief; Citadel op loopafstand.
ruime plek, prima voor enkele dagen. veel surfers maar ook veel pensionado’s, klikt goed. dagelijks wordt geld opgehaald (12 euro in september). watertrap, stroom, fietsen over de VelOdyssee, strand op 200 meter. echte aanrader!
prima locatie voor doorreis, watertappunt en grijs water lozing. toiletafvoer helaas verstopt. bakker op 150 meter, rustige plek
hele mooie rustige plek, goed voor 1 a 2 overnachtingen. vlakke ondergrond, rustig, stortplaats grijs en toilet. 5 euro deponeren in brievenbus
prima plek om te vertoeven in een landelijke omgeving. mooie uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen. De pannenkoeken van het huis , geserveerd bij de camper, zijn een absolute aanrader.
Sitecode: 91951
werkelijk niets op aan te merken. mooi ruime plekken, loosplek, stroom en schoon water. gescheiden afval, aardige beheerder. schitterende uitvalsbasis voor wandelen (mookerheide) en fietsen. echt een aanrader.
helaas maar twee nachten kunnen staan omdat mijn vrouw door haar rug ging en we eerder zijn vertrokken. maar een prima plek, keurig sanitair en vriendelijke eigenaren. we komen zeker nog eens terug.
camperplek was vol, voor het zelfde tarief kregen we een plekje op de camping aangeboden. sanitair schoon en voldoende, hobbelige standplaatsen en jammer genoeg veel schaduw.
schitterende nieuwe camperplek, mooie verharde plaatsen, vriendelijke eigenaars. toilet, loosplek, stroom en water. meer heb je eigenlijk niet nodig. mooie uitvalsbasis om te fietsen en te wandelen.
niet geboekt, bordje vol, en toch nog een uniek plekje gekregen achter de stallen. Keurig sanitair, vriendelijke eigenaren. Mooie uitvalsbasis voor wandelen en fietsen.
Leuke camperplek op de grens van twee dorpjes, voorzieningen (bakker, supermarkt op loopafstand. Goede uitvalsbasis voor fietsen langs kanaal. 10 plekken met eigen grasveldje, gratis stroom en water. Slagboom is een dingetje maar met wat geduld (en hulp van een andere camperaar) ook die open gekregen
Prima camping, ligt aan fietspad via Rhona. Sanitair eenvoudig maar netjes en schoon. Supermarkt tegenover camping. Bakker op loopafstand.
Drie nachten hier gestaan omdat je er goed kunt fietsen. o.a. Naar Annecy en Moustiers. Camping is een stadscamping met enkele vaste gasten die ws door de gemeente geplaatst zijn. Sanitairgebouw is niet oud maar we hebben niet kunnen zien dat het schoongemaakt wordt. Bakker op loopafstand evenals centrum Albertville. Engels sprekende receptie.
Charmante terrassencamping, keurig sanitair, weliswaar wat verouderd maar netjes en schoon. Camping wordt goed onderhouden, afwisselende plekken met huisjes en kampeerplaatsen. Leuk voor volwassenen en kinderen. Wandelen en fietsen (via Rhona) kan vanaf camping.
Sanitair sober maar goed. Behulpzame Nederlandse beheerder, fiets- en wandelkaarten te leen. Broodservice aanwezig, restaurant bij camping is gesloten. Achterstallig onderhoud aan hagen en groenvoorziening, dat is jammer want het geeft de camping net wat minder uitstraling. Mooi gelegen aan ‘n meertje
Strak georganiseerd door de beheerder, Coronaproof en sleutels voor alles. Keurig sanitair, leuke kleine goedkope camping, veel fietsvaknantievierders. Helaas weinig te beleven in het dorp, wel goede fietsmogelijkheden.
Leuke camping, ongedwongen sfeer. Oud sanitair, heren Parijse poepers. Aardige campingmedewerker, relaxed. Goede uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochtje naar bv Gerardmer. Broodjesservice aanwezig.
Sitecode: 12080
Om 1 uur ' s nachts wakker geworden van rumoer. Bleek camper 2 plekken naast ons in brand te staan. Angstige ervaring, politie gaat uit van brandstichting, wat het nog angstiger maakt. De rest van de nacht, waakzaam, doorgebracht bij een supermarkt.