@vandeKoot
- 2006
- Sunlight I 68 Adventure Edition
- 2022
- Integraal
wat een heerlijke plek! vriendelijke ontvangst en prachtige, rustige omgeving. heerlijk geslapen, water getankt en wc geloosd en werden bij vertrek uitgezwaaid door de eigenaresse! tot de volgende keer🦊🦊
wat een heerlijke plek! ga zo vragen of we nog een nachtje mogen blijven staan aan de aardige eigenaar!
niet te vinden. ook niet met coördinaten
heerlijke echt Franse camping op loopafstand van dorpje met bakker, supermarktje en aantal lekkere restaurants. (met le Jardin secret als top uitschieter👍)
prachtplek, even zoeken hoe je er op rijdt! maar werkelijk een camperplek om aan te bevelen. voorzieningen prima! wij zijn echter weggereden, na. eerst ingecheckt te hebben (helaas….) vanwege rukwinden. je staat hier helemaal open en buiten de wind was het prachtig weer en dan ga je niet in je camper zitten omdat je anders weg waait. maar deze plek gaat in m’n favoriete lijstje 👍
prachtige camperplaats op loopafstand van het strand. leuk restaurantje erbij waar we lekker gegeten hebben. douches erbij waren heerlijk. kortom alles klopt hier. De boulevard is nu een beetje uitgestorven, maar er is een uitgebreide spar supermarkt op loopafstand en een mendoza op fietsafstand.
prima voor een nacht op doorreis. faciliteiten aanwezig, verder niks aan
Alles klopt hier! wij komen zeker terug. de pain cereales was heerlijk! 1 tip misschien een vloertrekker in de douche zodat men na het douchen de vloer even droog trekt, prettig voor degene die er na komt.
haringen in een tonnetje ! vraag aan de man die het geld komt innen om 23.00:(we waren de hele tijd bij de camper hoor) waar kun je het CT legen? wist hij niet….. Volendam is leuk, maar de camperplaats Roompot is echt aan een opknapbeurt toe!
mooie plek aan meer. bootjes te huur, fijne winkel, restaurant erg lekker. Wel op tijd komen voor mooie plek met uitzicht meer en koeien weide (daardoor wel veel vliegen)
keurige plek op doorreis of terug reis naar Spanje en geweldig lekker gegeten! wij komen terug 👍
prachtige verzorgde plek, eigenlijk meer een camping. sfeervol, schoon en mooi aangelegd, broodjes service, restaurant met leuk terras en afhaal. dichtbij strand en supermarkt. Super WiFi en alle camper voorzieningen. Ja dat heeft een prijs, maar zeker waard!
eind oktober geen water, lastig inparkeren. best ver van dorp
prachtige plek voor een tussenstop!
Sitecode: 62058
Wat hebben we het hier heerlijk gehad! prachtige en rustige omgeving. CP is keurig verzorgd en de douche is heerlijk. lekker Tapas gegeten vlakbij en ‘s avonds gekookt met lokale producten. Bakker (met uitgebreide keuzes), soort SRV met prachtig vlees, groenten en diverse kaas komt ook vaak langs. visboer hebben wij gemist, maar die komt ook. Saskia en John zijn ontzettend aardige en gastvrije uitbaters! Kortom wij komen terug, tot volgend jaar!
Keurige camping voor tussenstop. Prijzig voor een camperplek, maar keurig sanitair en stokbrood op bestelling.
Prima camperplek! Schone douches, wasmachine, keurige plekken, vlakbij zee en met de trein ben je zo in Barcelona!
Ontzettend gastvrij. Heerlijk gegeten. Het had de dagen ervoor erg geregend, waardoor het modderig was, maar dat mocht de pret niet drukken. Komen zeker terug, al was het alleen al voor de lekkerste Carajillo👍
Sitecode: 20316
Prima plek met WiFi en stroom. Ja er rijdt een trein af en toe langs, maakt ons niets uit voor 1 overnachting.
Wat een mooie plek! Met electra en douches. Havenrestaurant was erg goed! Heerlijk gestaan, jammer dat we huiswaarts moeten. Komen zeker terug. Gingen altijd naar Municipal Metz, maar dat is vergane glorie.