@vandeKoot
- 2022
- Integraal
April 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 maanden geleden

wat een heerlijke plek! vriendelijke ontvangst en prachtige, rustige omgeving. heerlijk geslapen, water getankt en wc geloosd en werden bij vertrek uitgezwaaid door de eigenaresse! tot de volgende keer🦊🦊
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

wat een heerlijke plek! ga zo vragen of we nog een nachtje mogen blijven staan aan de aardige eigenaar!
niet te vinden. ook niet met coördinaten
heerlijke echt Franse camping op loopafstand van dorpje met bakker, supermarktje en aantal lekkere restaurants. (met le Jardin secret als top uitschieter👍)
prachtplek, even zoeken hoe je er op rijdt! maar werkelijk een camperplek om aan te bevelen. voorzieningen prima! wij zijn echter weggereden, na. eerst ingecheckt te hebben (helaas….) vanwege rukwinden. je staat hier helemaal open en buiten de wind was het prachtig weer en dan ga je niet in je camper zitten omdat je anders weg waait. maar deze plek gaat in m’n favoriete lijstje 👍
2023
prachtige camperplaats op loopafstand van het strand. leuk restaurantje erbij waar we lekker gegeten hebben. douches erbij waren heerlijk. kortom alles klopt hier. De boulevard is nu een beetje uitgestorven, maar er is een uitgebreide spar supermarkt op loopafstand en een mendoza op fietsafstand.
prima voor een nacht op doorreis. faciliteiten aanwezig, verder niks aan
Alles klopt hier! wij komen zeker terug. de pain cereales was heerlijk! 1 tip misschien een vloertrekker in de douche zodat men na het douchen de vloer even droog trekt, prettig voor degene die er na komt.