@vankriekenj
- 2010
- Eura Mobil
- 2002
hier 2 dagen gestaan. fantastisch mooie en heel rustige plaats aan een vijver. heel vriendelijke mensen die deze camping municipale openhouden, de toiletten zijn super net en heel proper, douches met heel warm water, op deze plaats is totaal niets op aan te merken, mooie ruime plaatsen voor de camper met electra aansluiting. een dikke aanrader, staanplaats voor 2 personen + electriciteit en 2 honden was 24,5€. top locatie, komen zeker terug
schitterende plaats, fijne eigenaars. Rudy super vriendelijk en enorm behulpzaam, toiletten en douches extra proper, hele mooie omgeving en rust. 15€ all in per nacht. waar vind men dat nog, beveel deze plaats ten stelligste aan. gr. John
kleine camping met vernieuwd en heel proper sanitairblok, de uitbater, David, is een super vriendelijke man die graag een praatje slaat en heel behulpzaam is. gelegen vlakbij, op loopafstand, van het leuke dorpje Tulette, waar men alles vind wat men nodig heeft. er is een supermarkt vlakbij, en er is een bakker, een leuke brasserie, waar men ook goed kan eten op 5 min. wandelafstand. er zijn een paar pizzerias aanwezig. toplocatie!