@vdb.erik
Wat een mooie plaats.Alles super netjes en een super veilig gevoel.De gastheer Tomas is een uitstekende gastheer. Heb je een vraag zend een mailtje en direct reactie.We hebben van hier uit Praag bezocht.Op 100m de bus 201 aan de overkant tot in Lesnany. De metro in volg rode lijn C. Afstappen bij museum en genieten van het mooie Praag. Wij komen terug en veel dank aan Tomas voor de vele informatie.
we hebben hier gestaan op 20/3. Goede serviceplaats voor je camper . Op loopafstand van Manresa . Het is best druk op deze plek maar als iedereen naar huis is na het sporten , komen de hangjongeren met luide muziek van 3.30u tot 5u ( verschrikkelijk) Jammer dat de politie of de gemeente er niets aan doet. Wij komen er iig nooit meer terug
wat een superplekje , een verwarmd zwembad,super propere douches, toilet, allee gewoon top, wij komen zeker nog terug. Bedankt
Wat een plaatje. Hier willen we zeker terug komen.Wat een lieve leuke mensen.Alles was top. Grote plaatsen.Ga het maar zoeken,alles inbegrepen,wassen,fietsen laden in een mooie hangaar,elektriciteit inbegrepen,lekkere warme douches,water, vlak bij Sneek en Joure,+- 7 km .super fietswegen bij het water. Naar Langweer +-3km geweest en overgestoken met een ponton (1.20€) leuke terrasjes.Bedankt Greta en Ben voor alles.
Top top top super plaats alles nieuw en super proper. Na uw douche komt mevrouw de douche kuisen. Wassen voor 2€.Voor de bus 100m en voor 1€ naar de kathedraal kan je de fiets niet voor nemen,heel heuvelachtig .wij komen terug. Bedankt voor alles lieve mevrouw.
Wat kunnen we nog zeggen!! Voor ons alles super,de eigenaars TOP, de camperplaats TOP, de douches super mooi en verzorgd. Jaja een echte aanrader. Bedankt voor de TOP service.

Super plaats,super douchen zeer verzorgd,hele goede wifi,lieve mensen,afwas onder een nieuw afdak, voor ons een dikke tien. 6 km van Vucht ongeveer ,langs super fietspaden naar het centrum ong 7 km. Je fietst echt door de natuur. Een echte aanrader.
Sitecode: 20334
Camping plaats TOP. Douches lekker warm met vloerverwarming.Voor de afwas zes stuks warm en proper en met deze koude lekker binnen.Voor uw toilet en water heel goed. Naar Brugge,te voet 3 km 45 min, fiets 10a15 min. Naar Damme 7km over een heel rustige weg. Hou je van zwemmen, het zwembad is vlakbij 500 meter. De camperplaats is meer dan groot genoeg . Dankjewel voor ons super aangenaam verblijf een dikke 10 van ons. Erik en Cynthia
Wat is het hier mooi en rustig,de douches zijn lekker warm en schoon. Iedereen heeft zijn eigen plekje. Super mooi om te gaan fietsen of wandelen over de dijken. Enorm veel fruitbomen, denk in de bloesem tijd het nog veel mooier zal zijn. We denken nog een keertje terug te komen.
Wij waren hier 5 dagen. Er wordt niet gereageerd op E-mail , dan maar bellen tot 2x toe en uiteindelijk geholpen door een vriendelijke Spanjaard . De Belg … bekeek ons niet eens toen we bij boekten wat wij boertig vonden. Plekken erg smal. ok voor Camper of Caravan maar als er dan nog een tent naast je staat waar de mensen duidelijk in wonen , tja dan ben je duidelijk geen camperpark . Douchen proper . Kort bij zee en boulevard
Een mooie centrale camperplaats om Valencia te bezoeken.Het sanitair is heel goed onderhouden. Zeer vriendelijke ontvangst. Heel goede WiFi en voor ons een toplocatie. Willen heel graag nog eens terugkomen.Dankjewel voor de goede service.we hebben er vier dagen gestaan zonder problemen, dus 48u is niet van toepassing. Een zeer goed en groot wasmachine en lekker ruiken.Doe zo verder.
Een fantastische camperplaats,super lieve mensen en voor deze prijs absoluut een aanrader. De camperplaats dichterbij zijn veel duurder.De Mont St Michel is 4 km. Best met de fiets of als je van wandelen houdt? Tegen de avond komt de pizza man , verser kan niet.
we zijn de elf stedentocht aan het doen en als uitvalsbasis is deze plek zeer geschikt om Sneek en IJlst op 1 dag te doen met de fiets . We werden zeer hartelijk ontvangen . De wifi werkt perfect 👌🏻. Zeer rustige ligging vlak tegenover het water waar ze ook bootjes verhuren en de douches … kraak proper !!!! We komen met plezier heeeel graag terug

Alles klopt wat er in de voorgaande revieuws werd geschreven 😊. We werden vriendelijk onthaald en mochten ons eigen plekje uitzoeken , konden onze afwas doen en indien je stroom wilde moest je het maar vragen . Een gemoedelijke sfeer en een plaats waar we met plezier verbleven en zeer graag gaan terugkomen

Wat hebben we 3 dagen genoten van deze camperplek . De Nederlandse uitbaters zijn enorm vriendelijk en behulpzaam . Heel proper sanitair en douches . Op zaterdag hebben we frietjes met een full option hamburger gegeten en wat was alles enorm lekker. we hadden de revieuws gelezen en geen enkel woord was gelogen . Hier komen we zeker nog terug