@veldhud
Lid van Campercontact sinds 2026
Prachtig uitzicht en locatie! Goed en schoon sanitair. warme douches. Prima restaurant (beperkte kaart) en zwembad. Heel schoon overal. Receptie dicht tussen 12.00 - 14.00 uur. rijblokken zijn nodig,plekken zijn niet helemaal horizontaal. qua locatie niet geschikt als je slecht ter been bent. ligt op heuvel dus fietsen zonder accu is niet te doen. fantastisch uitzicht over het meer! Geen campingwinkel aanwezig. Aanrader!
Ondanks het bordje "complet/full" bleek er genoeg plek voor 1 overnachting. Prima plek en voorzieningen. Broodjesservice en een ruimte met allelei games voor jongeren. Vriendelijke ontvangst.
Prima en ruime plekken. let op, je kan alleen met munt geld (€1 en €2 munten) betalen bij de automaat voor het verblijf, stroom, en afvoer chemisch toilet. Bewaakt met camera toezicht. ideaal voor kort verblijf
Niet gereserveerd, maar er was plek en mochten ook zelf een plek uitzoeken. vriendelijk personeel. Broodjesservice in de ochtend. sanitair was prima. een gebouw gemengd man/vrouw, 2e gebouw was wel gescheiden. klein zwembad aanwezig, ideaal voor Kids. rond €25 voor 1 overnachting met stroom. water halen en lozen / chemisch toilet legen kan in het sanitair gebouw. Geen