@vioolga
2020
15 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2017
Eerder één nacht gestaan, nu vijf nachten. Toen was er niet veel te beleven, nu volop festiviteiten en vanavond om 18.30 uur iets met stieren (geen gevecht). Er is een mooi wandelgebied in de directe omgeving, ook voor honden, wel even zoeken.
N 40.25570 W 007.62303 dit is de juiste coördinaten van deze geweldige plek. Rustig, mooi en netjes aangelegd met speelweide en het is er lekker om te wandellen.
Hier twee nachten gestaan. een vrij rustig park met schoon sanitair. Net over de brug rechts een leuk terrasje en kunt er prima wandelen met je hond.
Weer terug in Alte, heerlijk. Toilet legen kan in de daarvoor bestemde put, water bij de ingang van het kerkhof, dus wat wil je nog meer en daarbij lekker wandelen met de honden en alles te verkrijgen in het dorpje 500 meter verderop. Wifi in de bibliotheek te verkrijgen, al moest ik wel even zoeken. De politie komt af en toe even langs, maar van wegsturen hebben wij nog niets gemerkt.
2016
Sitecode: 19385
Wij waren hier op 20-02-2016 en zijn er drie dagen gebleven. Inderdaad sanitair heel eenvoudig maar wel schoon. Vriendelijke mensen. het zwembad was leeg maar het zag er goed uit en beslist niet klein. mooie omgeving.
Een locatie beoordeeld · bijna 11 jaar geleden
Wij waren hier 5 en 6 januari 2016 met nog 6 andere campers. hier blijven inderdaad mensen voor een half jaar of langer. een mooie plek om te wandelen. Alles is er al doet het een beetje rommelig aan en het stroom is niet meer gratis 1 euro per dag. Tijdens ons verblijf stonden er alleen Nederlanders, ook de beheerder is een Nederlander. En alles gaat heel relaxt. Olga en Roelof
2015
Op 10 september 2015. Voor een nacht is het wel te doen. Beheerder zeer vriendelijk, maar het is er erg druk met zowel campers als autos. Om door het stadje te gaan is het misschien wel goed om hier even te staan, maar een 6 is eigenlijk al te veel.
We kwamen op 11 september 2015 weer op deze plek uit, zonder dat het de bedoeling was. Maar geven hem nu een hogere score omdat we nu kennis hebben gemaakt met het restaurant waar we water konden krijgen, en dat je er fijn kan wandellen. de mensen in het restaurant zijn ook zeer vriendelijk.