@vwt52004
Camping dichtbij een heel mooi strand, veel restaurantjes en leuke plaatsjes. Je kunt er prima fietsen over fietspaden. Campingplaatsen zijn oke, maar niet met veel privacy. Sanitair zeer schoon! Ook broodjesservice.
Mooie rustige en schone camperplek (zonder voorzieningen) in een parkachtige omgeving. En dat voor 0 euro!
top camping met op plek 66 droom uitzicht. 25 euro all in met stroom voor 2 pers en camper begin sep. bakker op 800 mtr. lekker eten in camping restaurant. mooie waterval iets boven dorpje.
wie van rust houdt zit hier prima. mooie plekken en niet duur (16 euro 2pers camper met stroom). kan broodjes bestellen
prima gratis plekken met stroom (max 5). wel even een lekker wijntje kopen uiteraard. bakker in dorp. equisheim en colmar op electrische fiets prima te doen
Ruime plaatsen en dat voor een gratis cp met op elke plek eenvoudig de mogelijkheid stroom te tappen. Alleen op de achtergrond in de avond en ochtend wat straatgeluid maar nacht rustig.
Voor wie van privacy houdt een top plek! 50 meter van schone toiletten en douches (50 ct per 4 min) en van een leuk en goed eetcafe aan de haven en het water. Zoek je een plek met uitzicht of andere campers dan is het niet wat voor je. Leuke eigenaren met prima omgevingstips