@warke
is idd een mooie camping maar ik weet niet waar jullie de prijs halen, wij betaalden 36,5€ twee pers en hondje op 05 sept
erg onvriendelijke mensen aan receptie, kwamen er in de voormiddag toe, alles volzet, deden geen enkele moeite niettegenstaande er constant mh naar buiten reden, toen ik hen daarop attent maakte blaffen zij mij af, alles volzet, ben dan maar verder gereden naar camperplaats iets verder op
vind het een goede cp met alle voorzieningen,spijtig van de vele vliegen tijdens de dag, in en uitchecken loopt vlot, gewoon effe de tijd nemen, idd stroom 2,5 € voor 4 uur maar die neem ik alleen 's avonds, full service mh ook 2,5 €, snap niet dat sommige mensen daar zo over kankeren, is gewoon de prijs van een tasje koffie .
in hoogseizoen geen honden toegelaten
opgepast camperaars,er zijn geen honden toegelaten op deze camping
moesten hier 50 € betalen voor camper met twee personen voor een nacht, zijn teruggedraaid en verder gereden naar de iets verder gelegen camping welke zeer mooi gelegen is en een stuk goedkoper
mooie en goed gelegen camping, ruime plaatsen, mochten deze zelf uit kiezen,prachtig zwembad en net sanitair, prijs was 33€ ,camper, twee personen en hondje (3.50€), dus wel wat hoger dan aangegeven , goede gratis wifi
hier een nacht gestaan op doorreis naar kroatie, super vriendelijke uitbater,mochten plaats zelf kiezen vlak aan het meer, erg nette camping, kraaknet sanitair,komen zeker nog terug
Mooie camping maar prijs is wel 29.80€ voor camper, twee volwassenen en hondje, met electra (5,50€)
Sitecode: 19182
heb op de camperplaats gestaan april 2018, eerste nacht 13,50€ maar tweede nacht was 23 € , dat vind ik toch wel wat duur voor een camperplaats