@wfcn
Lid van Campercontact sinds 2019
Sitecode: 52025
zeer kindvriendelijk, extra familiebadkamers met toiletten en douches, speeltuin en de mogelijkheid om op het terras te eten. heel veel gasten, maar netjes sanitair
schone sanitaire voorzieningen, vriendelijke operators, zeer kindvriendelijke en zeer vriendelijke dieren om te aaien. ideaal om te ontspannen, vele recreatieve activiteiten voor kinderen en volwassenen op het terrein (speeltuin, biljart, tafelvoetbal, volleybal, ...) Engels sprekend
super schoon en zeer fijn sanitair, duurzaam en milieubewust werken met oppervlaktewater. zeer behulpzame en vriendelijke uitbaters, we willen graag langer blijven, zullen zeker terugkomen. Milieu vriendelijk wandelaar, vele gemarkeerde paden op loopafstand.
zeer mooie plaats, plaatsen met elektriciteit op de beek (met een schilderachtige waterval), alles was zeer schoon!, geweldig wandelgebied, geweldig uitzicht, Duits bij de receptie
fantastische locatie in de boomgaard, uitzicht vanaf de Womofenster op de paarden :-D locatie op een heuvel, maar je kunt slim, erg handig en gloednieuw sanitair, op de onverharde wegen zijn de gemarkeerde paden te bereiken. fijne zoetwaterbron in de buurt prachtige recreatie en zeer kindvriendelijk, winkelen ongecompliceerd met auto zeer vriendelijke eigenaren
fantastische locatie aan de lagune, super-operator, veel aandacht voor netheid
zeer schoon sanitair, kindvriendelijk en zeer vriendelijk, groen, heerlijk om diep te ademen
perfecte plek, in het dennenbos, continu onderhouden sanitaire voorzieningen en zeer schoon, zeer kindvriendelijk vanaf de geplande paar dagen gelijk aan een week verlengd
chique sanitaire voorzieningen, super kindvriendelijk, prachtig uitzicht op de Peene, zon en schaduwplekken
super goed onderhouden en geweldige service, geweldige plaatsen met elektriciteit en water, schone toiletten, waar je kinderen gelukkig alleen kunt sturen best rijden voor kleine kinderen naar Dresden, we zijn al meerdere keren geweest en zullen graag weer komen