@wica40
- 2021
Een vriendelijk ontvangst,een nette camperplaats en op zondagochtend komen de eigenaren broodjes brengen bij iedere camper!!Hoe leuk Wij komen zeker terug En als je bezoek krijgt kunnen ze een prachtig nieuw appartement huren en gezellig blijven slapen
wat een fijne camperplek met een vriendelijke eigenaresse Desire,schoon sanitair en een mooie omgeving heerlijk om te fietsen 🚴🏻 🚴🏻 Wij komen zeker terug de boontjes
We kwamen uit Zuid -Frankrijk en hebben 2 nachtjes op deze camperplaats gestaan. Grote plaatsen schoon toilet en doucheruimte en Mooie omgeving om te wandelen en Fietsen.Een aanrader 👍
Sitecode: 20586
een verzorgende camping,vriendelijk ontvangst. maar wil toch even kwijt dat als je meedoet met acsie als camping je niet van deze voorwaarden gaat maken we hadden keus uit 2 plaatsjes,kan niet reserveren ( of ze geven geen antwoord op je mail ) terwijl er echt wel veel plaats was. Dus jammer voor ons niet meer.
wat een fijne gastvrije camping,prachtig uitzicht voor ons de tweede keer maar komen zeker terug prima wandel en fiets omgeving Hans en Annet Top eigenaren een aantal keren in de week wordt er gekookt door Annet en Hans doet het entertainment 😊👍 We hadden een kapotte fiets en Hans heeft de fiets en een van ons naar de fietsenmaker gebracht.Goed geregeld Super Bedankt voor de fijne dagen De Boontjes
Wat een fijne Camperplaats,alles goed verzorgd.Mimi haar kookkunst Heerlijk wij wensen Mimi en Kevin verder nog veel succes met jullie plannen wij komen zeker terug 👍🙋🏼♂️🙋🏼♀️
Sitecode: 91992
wat een Fijne Camperplaats,verzorgd,broodservice leuk dorp,je kan er heerlijk wandelen en Ilse en André zijn allebei Super en behulpzaam Bedankt en we komen zeker terug de Gasflesjes
Wat een fijne camperplek,verzorgd,schoon en hele vriendelijke eigenaars👍 John en Astrid Succes en wij komen zeker terug.
wat een mooie camperplaats met prachtig sanitair en keurig schoon!! wij waren de Pinksterdagen hier en kon je eten bestellen dat werd gekookt door een kok. super lekker gegeten. Een leuk idee 👍 Hele aardige eigenaresse wij komen zeker nog een keer terug Fam Boon