@wilcoenmonique
Juni 2026
Nette camping met een fijne familie. Nadeel is dat de wc loosplek echt in een uithoek van de camping ligt. Prijs op campercontact klopt helemaal niet.Wij betaalden 55 euro per nacht met 2 personen (standplaats 18 euro,per persoon nog eens 16 euro + de gemeentebelastingen).Prijzen staan op site van de camping.Verder mooie omgeving om te fietsen (Murradweg) of te wandelen (bergbaan iets verderop of wandelen naar de murauerhütte)
Een fijne camperplaats, 1km van de a10 af. De plaats wordt veel als doorreispaats gebruikt. Wij zijn er 3 dagen gebleven. Met de fiets door het pöllatal is schitterend. De bus naar katschberg(4km) stopt voor de deur.Kortom er is genoeg te doen. Douches zijn schoon.Erg aardige familie. Prijs met 2 personen 34,50
Fijne camperplaats en fijne beheerder,die langs komt voor een praatje. 15 euro cash in envelop. Rustige nacht gehad
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Eigenlijk een cp voor 10 plaatsen, maar op de parkeerplaats kunnen ook campers staan. Toen wij er waren, stonden er zeker 20,maar dit is geen probleem. Stadje is de moeite waard met veel oude gebouwen. Aan de rand van de stad kijk je uit over de vallei en zijn terassjes .Rustige nacht gehad
Mooie,goed onderhouden cp. Mooi stadje.Wij hebben hier alleen geparkeerd en het stadje bezocht,daarna verder gereden
Vanaf begin April niet meer gratis. 5 euro voor overnachting en 2 euro voor stroom(zie bijgevoegde foto). Betaling via QR code.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Locatie via Google maps klopt wel, via campercontact klopt de locatie niet. De makkelijkste route is de straat te nemen die tussen de Aldi en Burger King loopt(Ctra Estación). Mooi stadje om te bezoeken, vanaf de camperplaats moet je wel eerst langs wat industrie lopen. Camperplaats is goed onderhouden, wel krappe plaatsen
Fijne camperplaats en vriendelijk ontvangst. Wij hebben hier 1 nacht gestaan met stroom voor 18,50 euro. Metro naar Alicante is aan de boulevard en 10 minuten lopen