@wilfried-kiebooms
Propere, ruime, rustige plek. Achter ons : velden zover je oog rijkt, voor ons : prachtige laat Gotische basiliek van OLV van de Doornenstruik. We kwamen toe toen het donker was, prachtig verlicht! We waren onder de indruk. We wilden vroeg vertrekken. Bakker supervroeg open. 7u15 werd kerk geopend door vriendelijke kloosterzusters met kap net als in de film...(Wel geen schaduwplekken maar hadden we in september niet nodig)
Een asfalt parking inderdaad dicht van wijnvelden maar achter een opslagplaats. Zijn toch doorgereden. Wel superrustig en wellicht lekkere wijn om te proeven.
Verharde parking met veel plassen en modder. Wel een prachtig uitzicht op het meer. De accomodaties van het vakantiepark kunnen gebruikt worden: winkel, bakker, zwembad,....
Cp nog in aanleg, doch reeds beschikbaar. Mooie ruime plekken met individuele stroomvoorziening. Momenteel nog gratis. Elektriciteit sluit na 4 u automatisch af. Voor ons ruim voldoende om de batterij op te laden. Via een wandelpaadje ben je op 5 min in het centrum met een Carrefour Market. Mooie uitgestippelde wandelingen in de buurt.
Ruim grasveld toebehorend aan de camping, waarvan je de voorzieningen mag gebruiken. Prachtige wandelingen langs het strand en de kliffen. Perfect voor een weekend aan de Cote Opale.
Plaats niet correct aangegeven op de kaart. Beter rijden via Percey-le-Pautel. Hier gestaan tijdens een weekend in april. Zeer rustig op een paar wandelaars na. In de zomer waarschijnlijk wel veel drukker. Prachtig uitzicht over het meer!
Kleine cp in een “champagne-dorp”. Prachtig gelegen langs de snelstromende Seine. Geen winkels of restaurants in het dorp. Ideaal voor op doorreis.
Zeer rustig dorpje met een aantal champagneboeren. Je kan er heerlijke wandelingen door de wijngaarden maken. Camperplaats was voor ons net breed genoeg. Ligt aan een leuk parkje, ideaal om de hond uit te laten.
We kunnen niets toevoegen aan de vorige beoordelingen. Camperplaats zoals het moet zijn. Indien volzet is er tijdens de weekends en de vakanties nog plaats op een naastgelegen parking van een school.
Hier gestaan tijdens de Paasvakantie. Door het mooie weer stonden er overdag ook zeer veel auto's geparkeerd. Na 19 u bleven we nog met een 6-tal campers over. Heerlijk rustig geslapen met het geluid van de branding op de achtergrond. Geen afgelijnde parkingplaatsen en geen voorzieningen. Gewoon "kamperen" in het bos. Zalig!
Sitecode: 20290
Hier gestaan op 1 mei. Met 6 campers was de parking "complet". Nette, rustig gelegen cp. Waterafname met munten, verkrijgbaar bij de dienst toerisme of in enkele plaatselijke winkels. Op 1 mei is echter alles gesloten! Gelukkig met de hulp van de patron van de bar/brasserie toch 1 muntje kunnen kopen. Troosteloos dorpje in mooie omgeving.
Rustige, goed onderhouden en nette camping. Gratis wifi op alle plaatsen. Zeer vriendelijk personeel. Met de fiets ben je op een half uur in Arcachon en op een goede drie kwartier aan La dune de Pila. Perfect om een aantal dagen te verblijven en de streek te verkennen.
Prachtig kader , heel rustig , park, rivier, oud gemeentehuis, heel verzorgd! Een aanrader!