@wilmarijke
Gezellige familiecamping, alles prima in orde, gastvrij ontvangen. Heerlijke schaduwplekken. Goed restaurant erbij, heerlijk gegeten. Eigen strand met lekkere bedjes en een parasolletje en adequate strandbewaking.

Heerlijke dagen gehad, makkelijke fiets route naar de stad en strand. Heel sfeervol aangekleed met lampjes, pickniktafels en leuke hangmatten.

Gastvrij ontvangen, heerlijke hapjes in het restaurant. Per oktober gesloten.
Prima plaats, we stonden eerst op de verkeerde parkeerplaats, die met de service zuil, de camperplek is een parkeerplaats daarachter.
Alles zoals je graag wilt, en ook nog een prachtig uitzicht op het stadje.
De loosplek voor het chemisch toilet is verstopt. Daarom maar 1 ster. Verder is het een heel goede plek om te overnachten
Heerlijke plaats om te zijn
Alles aanwezig wat je wilt, je kunt er zelfs je auto wassen. Heel gezellige campingbar met heerlijke sfeervolle bluesmuziek.
Alles zoals je het graag zou willen!
Vriendelijke ontvangst maar vooral prachtige ruime camperplekken pal aan zee.
Wat een leuke locatie. Alles aanwezig wat nodig is. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Heerlijk briesje en s middags lekker wat schaduw van de bebouwing. In het dorp is een goede supermarkt en lekkere restaurantjes.
Sitecode: 20499
Leuke plek aan zee, water en stroom bij de meeste camperplekken, vriendelijke en behulpzame beheerder.
Prachtig plekje, we komen vast nog es terug
Goede en leuke plek, dichtbij het centrum en bij het meer. Het is handig om eerst even naar het bord bij het toiletgebouw te lopen om te kijken welke plaatsen vrij zijn. Helaas waren de toiletten nog gesloten.
Nette plaats, genoeg vertier, voor elk wat wils.