@wilmink
hele grote familie camping 494 plaatsen.alleen Fransen gezien. prima sanitair. receptie fiets met je mee naar je ruime plek onder de bomen. zee en strandje matig . boulevard wat verder weg.
toegangsweg zeer slecht.het is een gure plek. verschillende mannen in hun auto met verrekijker. vul zelf maar in.
heel drukke familiecamping. faciliteiten tot in details verzorgd. 1 toiletgebouw. 1 te weinig. eigenaresse had een slechte bui ,lag aan het weer zeggen we maar. camperplaatsen geen zon . vergeet geen muntstukken voor de douche te kopen voor 20.00 uur. s morgens veel te druk om te douchen. staanplaats aan de prijs € 32,00 kleine wandelroute geen fietsroute. 4 sterren voor gezinnen met kinderen die ook eens willen camperen.
1 ster vanwezige niet juiste review en fotoshop foto's. De 2 meren is 1 vervuilde vijver. Camping moeilijk bereikbaar de plaatsen klein en geen schaduw. Voor ons rustzoekers een grote teleurstelling. Kinderen vermaken zich hier best mits de zon schijnt.
Nieuwe naam camping : pittoresque Oude eigenaars Ruud en Linda weer terug op de camping. Hele hartelijke fijne mensen. Goed eten/drinken. Echt mooie wandelroute in de buurt. Verder fijne stek voor een paar dagen.
Mooie back to basic camping in het groen. ook voor grote camper. Rond toiletgebouw stroompalen. Receptie slecht. toilet/douchegebouw oud maar schoon en warme douche. De bakker komt niet meer. Dorp verderop een bakker fijn stukje lopen. Rond het meer fietsen /lopen aanrader 24 km Er word veel gevist weinig gevangen.
Ruime plaatsen achter en voor slagbomen. Receptie vriendelijk/behulpzaam. Toilet/douchegebouw ronduit slecht.Gespuis op en rond de camping achteraan beter niet een plaatsje uitzoeken. Overigens geen last van deze ondervonden. Er bivakkeren div. Armlastigen hier op de camping keurige mensen hoor. Naar de stad te voet of fiets? 1 route, achter de camping door het riviertje volgen alsmaar rechtdoor.
Meertje hoort niet bij de camping, paar toegangspoortjes er naar toe. Leuk om er omheen te wandelen. Niet voor kleine kinderen, stukje drukke doorgaansweg. Zandstrandje met speeltoestellen ook in gebruik voor dagtoerisme. Veelal kleine glooiende staanplaatsen. Sanitair receptie ok
leuk rustig terrein.zelf plekje zoeken.ruime getateerde sanitaire voorzieningen. groot zwembad. kosten camper 2 pers.zonder stroom/nacht€ 30,00 betalen achteraf.vriendelijke mensen receptie.treinverbinding binnen 10 min.lopen.retour Barcelona €5,00 . gratis wekservice door 2 hanen. geen geluidshinder van de zeer drukke weg en het spoor.
De camperplaatsen zijn gesitueerd achter het voetbalveld wat omheind is met hoog gaas en houten borden. Dit zijn vreselijke plaatsen omdat de ballen over het hek behoorlijk vaak op ons terras belandden. Tegen de camper en onze fietsen. Het geluid van de bal tegen de borden was luid en irritant en duurde de hele dag , tot ver 23.00 uur. kosten per nacht € 51,00