@wimnet
- 1977
- fiat rapido 7086F
- 2006
- Ander
Beetje verlopen troosteloze camping maar verder goede staanplaats en perfect santair Heel op de app staat 23 euro met acsi kaart maar daar werdt niet naar gekeken dus gewoon 30 euro afgetikt Dus volgende keer maar eben door rijden. Wim
Zonder sanitair te duur sta in zuid frankrijk met acsi korting voor 17 euro met sanitair en zwembad en uitgebreid sanitair en alles erop en eraan De camperplaats heeft in prijs de.camping ingehaald en voorbij gestreeft
Mooie camperplaats mooi sanitair vriendelijke eigenaar Staanplaats houd niet over, luifel kan net uit en aan de andere kant van de camper kun je er net langs gezien de zee van ruimte die er is had het wat ruimer gemogen .Met 25 euro per nacht wel erg duur.
Mooie camping goede staanplaats .goed en schoon sanitair.Restaurant weet ik niet want er staan geen prijzen op de kaart .dat is een gok dus niet gegeten daar.Jammer.dat ze bij het afrekenen extra stroom boven de 4 kw p/d in rekening brengen.Heb mijn eigen kw meter er tussen zitten en heb geen enkel dag de 4 kw gehaald.Hier word je dus mee opgelicht maar dat kom je steeds vaker tegen. Bij normaal gebruik haal je de 4 kw niet .
Top plaats mooie prijs en heerlijk om er te fietsen en wandelen we komen er zeker weer
Veeeeel te duur meer als 100%
jammer weer een camperplaats die veeeeeeeeeel te duur is gemaakt