@winston038
- Lenen
Wat een heerlijke plek, lekker relaxed! We werden hartelijk ontvangen door Enrico, hij was erg druk dus we kregen een wijntje tijdens het wachten. Hij nam vervolgens alle tijd om ons te helpen, heel vriendelijk. Lekker zwembad (€5,-pp), heerlijke wijnen. In de avond diner gehad bij Giorgio, zeer vriendelijk en gastvrij. Echt Italiaans gegeten met bijpassende wijnen. Heerlijke plek, wij komen graag weer terug!
Maria is een schat die je met open armen ontvangt, in een mix van Italiaans, Engels en Duits. De wijnproeverij was heel erg leuk, zo gepassioneerd! Het uitzicht is prachtig, goed onderhouden en nette plaatsen. De wijnen zijn heerlijk, een doosje afnemen is geen straf. Geen sanitair aanwezig, wel voorziening voor het lozen van toilet en grijswater en stroom. Een absolute aanrader!
Super vriendelijke behulpzame mensen, we konden niet reserveren voor 1 nacht maar er werd goed geholpen om toch een plekje te vinden. Lekker zwembadje, badmuts verplicht, te koop op de camping. Heerlijk gefietst naar Portofino (gewone fiets), prachtig. Prima pizza’s! Sanitair is super schoon, er zijn ook douches die wel op slot kunnen. Lawaai van de snelweg lijkt mij duidelijk als je naast de afrit staat, dit weet je van tevoren.
Prima camping, aardige mensen, sanitair kon wel schoner. We hadden ondanks reserveren een kleine plaats met 6,5m camper. Tussen de olijfbomen, helaas wel heel veel mieren en muggen. Veel te doen voor actievelingen, mountainbiken, hiken en bergbeklimmen. Heerlijk zwembad, op zaterdagavond was er wel een poolparty met harde muziek tot 00.00 uur. In de ochtend ook last gehad van verkeerslawaai. Super leuk stadje, prima te fietsen met gewone fiets.
In het hoofdseizoen was het behoorlijk druk, wij hadden een redelijke plaats, maar sommige campers konden net een stoel voor de deur zetten. Sanitair is ‘Italiaans schoon’, kan beter. Het meer is lekker ter afkoeling, waterschoenen zijn wel handig. De pizzeria op de camping is goed! Prima plek voor een nachtje.
Geweldige plek! Op loopafstand van Barga en toch zo rustig. Lieve eigenaresse, relaxte ontvangst, ruime plekken. Op zondag was er geen wijnproeverij dus een extra nachtje gebleven, we vonden het heerlijk. De wijnproeverij was goed verzorgd, lekkere hapjes erbij, de flessen wijn bleven op tafel staan. Prima sanitair, hoewel één wc wel een beetje weinig is.
Prima camping voor 1 nacht, weinig voorzieningen, maar een zeer schoon toiletgebouw. Gratis stroom en als je op de juiste plek staat ook mooi uitzicht. Goede fietspaden om op pad te gaan, ook prima te doen zonder elektrisch vervoer. In het dorpje zit een heerlijke bakkerij en ook een pizzeria Karin, echte aanraders!
Super fijne camping, mooie ruime plaatsen met schaduw. Goede service en heel vriendelijk personeel. Gratis haal en breng service naar de pier om de boot naar Venetië te pakken (€30 retour voor 2 personen). Klein marktkraampje met fruit en groente uit eigen tuin. Keurig toiletgebouw, heel schoon, maar wel eigen wc papier meenemen. Een avondje heerlijk gegeten & gedronken bij het restaurant kost nog geen €40,- Een echte aanrader deze camping!
Prachtige omgeving en schitterend uitzicht. We betaalden €36 voor een wijnproeverij voor 2 personen, we proefden 6 wijnen en kregen per persoon een bord met verschillende stukjes kaas en ham. De wijnen in het winkeltje zijn erg lekker en niet duur(€5-11). Het toilet is netjes en schoon. Helaas geen schaduwplek en ook geen mogelijkheid voor elektriciteit. Helemaal prima voor 1 nacht.
Super mooi gebied, we hadden geluk met een prachtige plek aan de rivier. Vriendelijk personeel, klein restaurant + winkeltje met basics. Heerlijke pizza’s!! Het sanitairgebouw was iets verouderd maar keurig schoon en genoeg ruimte. Goede campervoorzieningen: legen vuilwatertank & toilet en tegen betaling ook het vullen van je schoonwatertank. Vanaf de camping lopen leuke fiets- en wandelroutes de bergen in. Zeker een aanrader!