@wivivan
- 2021
- FFB Europa 560
- 1987
- Alkoof
wat een mooi plekje hadden wij! uitzicht op de Waal. alles bij de hand. zeer netjes. op Vrijdag is er markt in Gendt. een loopje van zo’n 20 minuten. de Markt is 3 kramen goed om te weten. wij komen vast nog eens terug.
Wat een geweldige plek om een paar dagen te verblijven. We hebben genoten van de “beestenboel”, gezellig koken met de kop van een Nandoe boven het raampje uit. Er is super mooie landgoed winkel met heerlijke spullen en leuke presentjes(de buffelyoghurt is een aanrader). Het bedrijf wordt gerund door leuke, vrolijke en oprechte mensen die echt nog plezier in hun onderneming laten zien. Het was onze eerste keer hier maar zeker niet de laatste.
super locatie met veel dieren en activiteiten voor kinderen. zoals s morgens de boer helpen. gemoedelijk. alcapa’s konijnen, herten, schapen en kippen. onze kleinzoon heeft genoten. de hooischuur met glijbanen vond hij ook erg leuk. wij zaten op het laatste veld. daar waren veel speel attributen. let op op zondag geen aankomst of vertrek ivm rustdag dit is voor camperaars niet voor de tenten. wij gaan nog eens terug.
Geweldige rust heeft gemaakt dat we echt even op vakantie waren. De verse eitjes, het nette en schone sanitair en de gastvrijheid maken dat wij 5 sterren geven. Wij komen hier zeker terug .
Op onze allereerste camper ervaring hebben we hier een nacht gestaan. het was een fijne ontvangst en dat maakt dat we om zijn. Wij willen niet meer anders dan met een camper op pad.