@womo4321walter
Hallo, wij waren hier van 8 tot en met 10 juni 2026. Ik heb nog nooit zo'n fantastische camping gezien. De sanitaire voorzieningen zijn werkelijk subliem; ze verdienen niet alleen 5 sterren, maar minstens 7. De hele camping en de eigenaar zijn ontzettend aardig. Met vriendelijke groet, Walter en Maggie
Hallo, we waren hier van 4 tot 6 juni. Het was hier erg fijn, de gastheren waren heel vriendelijk en we voelden ons erg op ons gemak. Groeten van Maggie Walter uit Hamburg.
Hallo, wij verbleven hier van 26 tot en met 28 mei 2026. Het was fantastisch, de eigenaren waren erg vriendelijk en de tassen en rugzakken waren van uitstekende kwaliteit. Als we ooit weer in de buurt zijn, komen we zeker terug. Met vriendelijke groeten, Walter en Maggie
We verbleven hier van 14 tot en met 19 april 2026. Een fantastische plek, alles brandschoon en prachtig ingericht. De sanitaire voorzieningen waren ook erg goed verzorgd. We komen zeker terug. De eigenaar heeft me geholpen met een probleem. Hij regelde een lift voor me zodat ik mijn verstopte afvoer kon laten repareren. Bedankt voor je hulp!