@www.kawakon.de
De locatie is goed ingedeeld. Het perceel is ruim genoeg. Het verkeerslawaai is behoorlijk heftig. Er is een vliegveld in de buurt, maar alleen overdag; in het weekend is er meer vliegverkeer. We hebben 3 sterren gegeven vanwege het lawaai. Helaas werkt de waterleiding niet, waarvoor ik nog steeds servicekosten moet betalen. Ik vind het goed dat elektriciteit wordt afgerekend op basis van verbruik; ik zou hetzelfde doen voor water als het zou werken.
Geweldige plek! Een bredere staanplaats zou fantastisch zijn (luxeproblemen, ik weet het). Heel vriendelijk. Onberispelijk onderhouden. Ook geen eendenpoep. Water- en afvalvoorzieningen zijn goed. 6A elektriciteit is prima. Goed om te fietsen. Geen supermarkt in de buurt, maar we zijn tenslotte kampeerders.
Zeer schone plaats op teer. Eigenaar erg vriendelijk en behulpzaam en let op netheid. Sanitaire voorzieningen zeer schoon. Weinig ruimte, maar genoeg voor een parkeerplaats. Puntenaftrek omdat kampeergedrag niet is toegestaan. Een aanrader om de stad te verkennen, openbaar vervoer voor de deur. Let op, het verloop van de weg is veranderd, vertrouw niet op het navigatiesysteem. Maak een reservering, de ruimte is volgeboekt.
Een rustige parkeerplaats. Sanitaire voorzieningen zijn zeer eenvoudig gehouden. Ik wou dat ik een pitchgids had waarin dergelijke pitches apart worden genoteerd. Dan zou ik alleen naar deze gaan. Precies zoals ik het graag heb. Het maakt me niet uit hoe de tuin eruit ziet. De plek is geweldig. Nee, ik ben niet gesponsord, ik hou van dat soort plekken. ☕⛱️
Zeer aardige en vriendelijke eigenaar die individueel voor zijn gasten zorgt. Rustige plek, toiletten en douches schoon. Openbaar vervoer: Bus om de hoek, in een paar minuten ben je in Alt Tegel, met de metro binnen 45 minuten in het centrum van Berlijn. Duidelijke aanbeveling van ons, wanneer we terug zijn in Berlijn, zullen we hier graag weer verblijven.
29.9.2019 Beoordeling als cp. Zeer mooi uitzicht, met elektriciteit, riolering, water en sanitaire voorzieningen. Prijs is niet laag, maar OKÉ in vergelijking met campings. Ik vind het hier leuk en ik zal een paar dagen blijven.
Absoluut naseizoen, inschrijving bij het hotel. Thermaal ticket kochten we direct ter plaatse. Per persoon: € 11 voor 4 uur, € 15 voor een volledige dag, met lunch € 18.90 De stad is de moeite waard, ook het kasteel. We fietsten het meer rond, rond de dam, ongeveer 25 km.