@yvonne-en-max
Lid van Campercontact sinds 2020
Een prima camperplek, en een prachtige fiets en wandel omgeving. Sanitair etc. Geen gebruik van gemaakt maar zag er top uit. Vriendelijk ontvangst. Toen wij er waren was het weer niet top, het regende al dagen. Dan wordt de omgeving wat blubberig maar de campers staan aan een verhard pad. Op steenworp afstand van het mooie kasteel Haar, een aanrader. Komen terug.
Keurig nette camping met super sanitair en prachtig mooi gras voor de deur.
Wat een mooie camperplaats in een mooie stad! Deze eigenaar (waarschijnlijk behoort het bij het Hotel) heeft het begrepen! Prachtig schoon sanitair en broodjes service! Zowel op de heen als de terugreis geweest!
Het enige nadeel op deze camping is dat hij geliefd is bij iedereen! Maar verder is alles pico Bello in orde. Aardige beheerder, relaxte sfeer, zelf je plaats uitkiezen dus nooit gezeur over hoe je staat! Perfect sanitair. Heerlijk restaurant met aardige bediening. Voor gasten diverse leuke dingen te doen en voor campereigenaren een gratis auto mee om de boodschappen te doen! topper
Eenmaal op de camping ging er een wereld open! Wat een lekkere sfeer. Veel ruimte, goede , schone voorzieningen. De camping was niet vol dus weet niet of de capaciteit van de toiletten voldoende is als het druk is en ook nog mensen op het terras zitten. Lekker gegeten en vriendelijk ontvangst. Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen, Roermond op steenworp afstand. Erg leuk!
Rustige camping met een prachtig uitzicht. Alles super in orde. Schoon sanitair. Broodjesservice, kleine winkel voor vergeten boodschap. Restaurant lekker gegeten. Hele mooie prijs voor camper en 2 personen 13,60 euro. Komt nog wel stroom bij die je af moet rekenen naar verbruik. En douchemuntjes 80 cent voor 5 minuten. Prachtige fietsomgeving.
Op de website leek het nog iets! Meer in het echt bij regenachtig weer is het een mega blubber zooi. Wij hebben niet eens gevraagd voor beschikbaarheid want de prijs is ook niet gering. We zijn doorgereden naar de Titisee waar voor hetzelfde geld of minder een prachtig uitzicht is over het meer.
Een bijzonder mooie camping met een zeer gastvrij ontvangst van camping boerin Joyce. Alles tiptop in orde. Grote plaatsen, heerlijk rustige omgeving, goede mogelijkheden om te fietsen en te wandelen. We komen terug!
Tijdens de kerstmarkt 5/6/7 december 2018 gestaan. Op een super mooi plekje D9. De ligging is perfect, plekje klein maar voldoende. Toiletgebruik was niet lekker warm! Toilet rook niet fris. Prijs 85 euro voor 2 pers. 2 nachten, stroom, hond en douchemuntjes. Wel onwijs gezellig druk en broodjesservice. Erg genoten!
Op 4 december stonden we aan een gesloten hek met een telefoonnummer van de havenmeester. We hebben even rondgekeken maar we vonden het er troosteloos uit zien. Geen camper gezien en heel veel boten op de kade. Veel lawaai van de naastgelegen snelweg en het restaurant gesloten. We zijn vertrokken.
Een zeer gastvrij ontvangst. Zeer schoon en warm sanitair gebouw. Leuke ligging en 7 km van Venlo op de fiets. Komen terug.
Wij hebben gekozen om op de camping te staan. Waren hier met de kerstmarkt en op de fiets naar Munster. Echt reuze gezellig. Prima ontvangst en goede voorzieningen. Prijs 25 euro inclusief de hond.
Onverwachts hier 3 nachten/dagen gestaan. Super vriendelijk ontvangst en super verzorgd. Normaal staan we niet graag op een camperplaats maar dit mag zich meer noemen dan een camperplaats. Alles is tip top in orde en brandschoon en we werden verrast met zondagochtendbroodjes onder de ruitenwissers! Jan en Sandra wij gaan nog aan jullie denken bij het drinken van de smokkelwaar! Tot ziens
Heerlijke camping. 2 nachten gestaan. Vriendelijke receptie en een heerlijk restaurant. Dichtbij Doetinchem en mooi fietsgebied. Super met de hond wandelen. Sanitair is prima. Minpuntje....afwaswater 20ct. We komen terug.
Een voorbeeld voor veel camperplekken. Schoon (al roken de boompjes langs de camperplekken niet bepaald fris - waarschijnlijk een camperaar die zijn eigen toilet schoon wil houden) niet bijzonder ruim maar voldoende. Afvalbak 👍🏻 stroom 👍🏻 water👍🏻prijs 👍🏻afstand dorp 👍🏻 toilet👍🏻 open tussen 8/21 uur.
Wat een aardig ontvangst! Zeer lieve gastvrouw en haar man. Camping is misschien niet voor iedereen geschikt maar als je niet van gecultiveerde veldjes houd moet je hier echt eens naar toe. De natuur gaat een beetje zijn gang. Midden in het bos hoort het ook niet zo geordend te zijn. Het sanitair is prima. Geen douchemuntjes en alles is in orde. 2x heerlijk gegeten.
Alles is zoals beschreven door vorige bezoekers. Wat ik nog extra te melden heb is dat het een prima camping is om met je hond te kunnen zwemmen. Hond mag niet op het strandje blijven maar mag daar wel te water! Echt super.
Dit is “Het”. Een van de mooie plekjes op aarde. Helaas konden wij er maar 1 nacht blijven, de bedoeling was zeker een dag of 4. Bijzonder aardige gastvrouw en heer. Met personeel dat vloeiend Engels spreekt. Leuke activiteiten vanaf de camping. Raften, kano huren, abseilen of gewoon zwemmen. Eenvoudig sanitair. Zeer kleinschalig! We komen terug.
Inderdaad wat rommelig, maar dat vinden wij juist leuk. Prachtig uitzicht, heerlijk rustig. Schoon sanitair. Een aanrader. Nog een kleine opmerking. 20 euro is wel duur voor wat je krijgt. In Wenen betaalden we 21,50. Hier was volledige service en SHO/restaurant. Dit ter vergelijking!
Goede camping om Wenen te bezoeken op de fiets. Mooi fietspad van de camping tot centrum Wenen. Aardige receptie, goede prijs met ACSI bestaande wij 21,50 per nacht. Schoon sanitair, niet al te veel voor het aantal plaatsen dus moet je vaak wachten. Een nadeel, maar dat hem je vaak dicht bij een grotere stad, de plekjes zijn echt TE klein. Maar dat kon de pret niet drukken.
Campingeigenaar/beheerder is zeer vriendelijk en behulpzaam. Kleine camping is prima onderhouden, keurig sanitair en mooie fietsomgeving. Fietskaarten aanwezig. Broodjesservice! Rondom in de wijnkelders. Op de camping is ook goed wijn te koop. Ook prima geschikt als doorreiscamping. Het enige minpuntje is de tegenovergelegen fabriek. Waar je overigens geen hinder van hebt. Hondvriendelijk!
Heel vriendelijk ontvangst. Werden in het Engels te woord gestaan. Mooie groene omgeving. Ideaal met een hond. Wij hebben Lidice en Terezín bezocht van hieruit. Lekker gegeten in het naastgelegen restaurant, super geslapen op deze rustige camping midden in Praag.
Zeer vriendelijke beheerders, super schoon sanitair, rustige plek en middenin de mooie bezienswaardigheden die op de fiets te bereiken zijn. De prijs welke wij betaalden inclusief stroom en douchen was 17 euro per dag. We komen zeker nog eens terug. Een aanrader van Max en Yvonne
Bij aankomst was onze eerste indruk .... dat lijkt toch op een parkeerplaats. Toch de camper even neergezet op de eerste plek. Allervriendelijkst ontvangst en enorm behulpzaam. Super schoon sanitair. Voor douche moet je een euro gebruiken en voor water uit de sanizuil 10 cent voor 8 liter. En stroom wordt apart afgerekend. Maar toch alles bij elkaar een zeer redelijke prijs van 14,50 wat op looptt
Leuke rustige camping, aardige beheerders. Relaxte sfeer en mooi uitzicht. Een goederentrein rijdt langs de camping maar wij hebben er geen onder van gehad. Net en schoon sanitair, is wat gedateerd. We hebben ook nog eenvoudig gegeten in het bijbehorende gasthuis. Slecht 1 dag gestaan, op doorreis. Goede uitlaatmogelijkheid voor de hond.
Een heel gastvrij en warm ontvangst. Bijzondere leuke omgeving.
Heel vriendelijk ontvangst! En wat een idyllisch plaatje is deze rustige camping. We zetten deze plek bij onze favorieten. En Zoutkamp is ook een leuk plaatsje. Morgen gaan we hier fietsen.
Heerlijke camping met zeer mooi sanitair. Een warm ontvangst door Piet en Ingrid die deze camping met plezier beheren. Ook kan je vanaf de camping heerlijk fietsen naar Zutphen, Deventer of Apeldoorn. Wij komen vast terug.