@zwetertje
Een mooie plek op een kleinschalige camping met rust en ruimte, goede voorzieningen en keurig schoon! Hartelijk ontvangen door eigenaar Peter, die ons wat plekken aanwees en ons vervolgens de keuze liet waar we wilden staan met 2 campers bij elkaar. Omdat we op doorreis naar huis waren zijn we maar 1 dag/nacht gebleven maar is ook zeker voor langere tijd een aanrader in deze mooie omgeving. fam de Bruine/fam Krijger
prachtige camping middenin de mooie groene natuur, met veel bomen, alle voorzieningen aanwezig, schoon en prima onderhouden! Ook met kinderen een leuke plek. Wij kwamen met 2 campers in een rustige tijd en kregen een heel veldje tot onze beschikking (incl toilletgebouw) waar we mochten staan zoals we zelf wilden. 2 dagen en nachten gestaan en super genoten, ook van de broodjes service en de lieve huishond! Een aanrader!
Wat een geweldige plek op een veld achter de boerderij, rust en ruimte is wat je daar ervaren mag na een allervriendelijkst ontvangst door de boer zelf. Alle voorzieningen zijn aanwezig, kortom prima vertoeven, op een fantastische plek! fam de Bruine/fam Krijger
aangekomen op hemelvaartsdag 2024 met 2 campers. We werden hartelijk ontvangen door de eigenaresse die onze een heel fijne plek wees, naast elkaar en dichtbij alle voorzieningen, midden in de natuur en wat dieren op het terrein, dus ook superleuk met kinderen. Zelfs nog extra nacht bij kunnen boeken omdat we het prima naar ons zin hadden. Fijne omgeving om te fietsen! Camping Zomersbuiten is zeker een aanrader. fam de Bruine fam Krijger