Fromebridge Mill

• Campinggedrag niet toegestaan

• Honden toegestaan

Ventje_en_route

jun 2025

mooie plek, rijd foor tot je op het gravel naast de rivier komt. Ruime plekken, erg gezellig terras met heerlijk bier. we hebben er niet gegeten dus weet niet hoe de keuken is. overnachting kost £10,- per camper.

SuziQQ

mrt 2024

Zeer vriendelijk personeel - schone loos. Ik legde uit dat we geen eten enz. nodig hadden en ze zeiden: ‘Geen probleem, geef gewoon £ 10 voor het goede doel tegen kanker’ 'S Ochtends hoor je het verkeer, maar 's nachts was het stil. mooie omgeving naast de rivier.

DemountL200

mei 2023

Goede communicatie, een boeking per e-mail voor een tafel gemaild en vervolgens telefonisch een overnachting bevestigd. Gevraagd om een donatie van £ 10 aan MacMillan Fund te betalen, wat ik deed. Mooie plek langs de rivier. Eten en bier goed. Ongeveer 4 andere campers toen ik ging slapen, maar er kwamen er 's nachts nog 2-3 bij. Zou er weer verblijven NB Toiletten waren 's nachts afgesloten

GL2 7PD, Gloucester, Verenigd Koninkrijk

51° 45' 51" N 2° 20' 3" W

51.76407 -2.33427

Parking bij pub - gebruik GPS-coordinaten - nabij wegnummer A38 - centrum 1,25km

£ 10,00