4van 5
  • augustus 2023

Prachtige plek, 15 minuten rijden naar de Ferry in Dover. In het begin van de toegangsweg staat dat deze alleen voor bestemmingsverkeer is (is ook zo als je daar een nachtje wil staan). Ook de lokale bevolking parkeert daar voor een wandelingetje met bijvoorbeeld de Hond. Zeker doen.

• juli 2023

Wij dachten hier even te parkeren maar de weg ernaartoe is een privé weg. Wij hebben het risico op boetes niet genomen.

• juli 2023

fantastische plaats op 15 minuutjes van de ferry. rustig, mooi uitzicht, mooie wandelingen die vertrekken vanaf de parkeerplaats. geen voorzieningen, enkel een vuilbak.

Elke1980

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 9 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4van 5
  • augustus 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

• Granville Road

CT15 6DS, Saint Margarets Bay, Verenigd Koninkrijk