Mr. Moo's Ice Cream Parlour & Touring Park

FBrad

jul 2020

Geweldige communicatie met management. Goed georganiseerd om een veilige aankomst mogelijk te maken tijdens Covid-tijden ... de toonhoogte was goed en vrijwel gelijk met een goed beheerd terrein :) Boerderijwandeling naar een klein omheind strand was een mooi gebaar en werd zowel door pooch als mij gewaardeerd :)) IJs is om voor te sterven en absoluut MOET DOEN !!

John-Doe

sep 2019

Ongetwijfeld geen onaardige camping maar GBP 10 (ca € 11,50) voor een plekje op steen, op een drukke overloop tussen geparkeerde auto's, vonden wij zijn geld niet waard. Voor een plaats op gras, binnen de hekken, moet je kennelijk lid zijn, waarvan is niet duidelijk. Het was druk (zondag), de ontvangst was gehaast. Wij zijn verder gereden.

schildkamp

jul 2019

Leuke plek. Kleine boerderij, grote plekken, basic sanitair. In 20 minuten loop je achter de camping langs door een opening in de kust naar het strand voor een prachtige (avond)wandeling!

Hornsea Road

YO25 8ST, Skipsea, Verenigd Koninkrijk

53° 58' 28" N 0° 12' 34" W

53.97441 -0.20954

camping bij boerderij en ijssalon - gebruik GPS-coordinaten - ontbijt- en lunchservice - centrum 1km

1 apr t/m 31 okt

€ 25,00 - € 35,00