Tregavone Touring Park

• Stroom

• Douche

G888RZ

jul 2025

Zeer grote camping met basisvoorzieningen. Zeer basic. 25 £ per nacht met elektriciteit. Padstow is een geweldig plaatsje. Met mountainbike ernaar toe 8 minuten; terug 45. O.a. 17% helling.

WilmaU

mei 2025

Prima plek met douches, toiletten, vuilstort en storten chemisch toilet. Alleen stroom op één plek die al bezet was door soort vaste gasten. Groot grasveld, je mag staan waar je wil. Vriendelijke beheerster die zelf boven in woonwagen/caravan woont. Met 2 personen en kleine camperbus betaalden we 20 pond. Zeer acceptabel als je ziet wat overnachtingen hier kosten.

TheDustans

apr 2024

We kregen een telefoontje dat we in de aankomsthal zouden worden ondergebracht. Dit beviel ons omdat we 4 ton wegen en dus geen zin hadden in gras. Slechts een deel van het seizoen vanwege wateroverlast. Lieve eigenaren erg behulpzaam. Twintig minuten lopen naar een bus naar Padstow, wat we een paar keer hebben gedaan. Beheerd op fietsen. Padstow rustig wat goed was. Faciliteiten uitstekend. Zou terugbrengen.

PL28 8JZ, St. Merryn, Verenigd Koninkrijk

50° 31' 20" N 4° 58' 11" W

50.5221486 -4.9697064

Boerencamping met veel ruimte - centrum 1.5 km.

2 jul t/m 31 aug

£ 23,00