Mother Ivey's Bay Holiday Park

• Stroom

Christeltje

mei 2025

We kwamen aan toen er niemandaan de receptie zat, maar een medewerker hielp ons toch verder zodat we konden overnachten. Nette camping!

parthianshot

okt 2019

Een ander voorbeeld van de vooruitgang die door Britse vakantieparken wordt geboekt. Goed ingericht voor routers met goede faciliteiten. Direct aan de kust, twee uitzichten op zee en het zuidwestelijke kustpad loopt voorbij. Betaalde £ 14 incl. EHU, (eind oktober)

BiancaMarbus

jul 2019

Begin Juli 2019 hier geweest. kleine plekken en behoorlijk aan de prijs £33.00 per nacht 2 personen incl stroom. zeer mooi schoon strand op loop afstand via een stijl pad naar beneden (En dus ook omhoog) honden mogen er savonds los rennen en in het water spelen dus voor mensen met een hond wel een aanrader (zie fotos)

trevose head

PL28 8SL, Treyarnon, Verenigd Koninkrijk

50° 32' 30" N 5° 0' 51" W

50.5416 -5.0141

Mother Iveys Bay Campsite is een grote camping met een eigen strand - goede faciliteiten - maar je hebt wel een vorm van transport nodig - er is een busdienst die stopt voor de Harlyn Bay pub -

1 apr t/m 31 okt

€ 25,00 - € 35,00