Camping Corfe Castle

• Stroom

Ridge

aug 2024

wij zijn hier net aangeland, betalen met 3 volwassenen en 1 hond 61,50 pond. Dit is de duurtste tot nu toe, maar eerlijk is eerlijk het ziet er puik uit, heerlijke douches met hard straal...leuke omgeving

Mooie camping. Gemakkelijke wandeling naar de stad off-road. Mooie stad, blijkbaar gebruikt in bedknoppen en bezemstelen. Leuke faciliteiten. Geen moho-punt maar waterkranen op de hele camping. Leuk welkom. Goede plaatsen. Ging naar de stad om te eten bij Greyhound Inn was heerlijk en vriendelijk personeel. Ik heb een taxi terug. Zou graag terugkeren

Margreet1001

jun 2023

zeer verzorgde camping. stonden alleen engelsen. goed georganiseerd zoals op de meeste Engelse campings. keurig sanitair. als kampeerders niet iets wat we normaal zouden kiezen, maar prettig verblijf. betaalden 40 pond voor een nacht. vonden wij wel veel.

Unnamed Road

BH20 5NS, Corfe Castle, Verenigd Koninkrijk

50° 38' 5" N 2° 4' 10" W

50.6348 -2.06939

Verzorgde camping van de Camping and Caravanning Club - gebruik GPS-coordinaten - verharde en grasplaatsen - vlakbij kust en kasteelruine - Corfe Castle 1km - centrum 7km

1 mrt t/m 31 okt

€ 15,00 - € 25,00

(£ 20,00)

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!