West Beach Caravan Park

• Stroom

Nien&Jan

aug 2025

Zoals gebruikelijk in Schotland kregen we met ons Volkswagenbusje een ruime plaats tussen heel veel grote witte campers. Mooi uitzicht op zee, direct aan de kust. Fraai zandstrand. Sanitair bestond uit kleine badkamers, erg prettig! Waardeloze WiFi, alleen bij de receptie. Leuk plaatsje, met gezellige kroeg en winkels. Fietstocht naar Burghead is de moeite waard.

Stroomberg

mei 2025

Wat een mooie lokatie! Laat je bij aankomst niet afschrikken door wat je als eerste ziet. Achterop de camping geweldige mooie plaatsen met ruim zich. Sanitair netjes en schoon. Prima plek voor de afwas. Vriendelijk ontvangst! Top plek!

Mooie plek, zand en ( grote ) kiezel strand. Wij stonden ‘3e rang’ maar wel prima zicht op de zee vanaf je plek. Camper moest met deur bepaalde kant op staan, dat was jammer want zo hadden we vanuit camper geen zeezicht. Wel dolfijnen gezien ! 🐬 Vriendelijk ontvangst. Wij hebben hier nog gefietst, dat was op zich goed te doen.

Harbour Street

IV30 5RU, Hopeman, Verenigd Koninkrijk

57° 42' 31" N 3° 26' 29" W

57.70863 -3.44129

camping voor campers - gebruik GPS-coordinaten - ruime plekken - met water en elektriciteit - direct aan zee - nette toiletten en douches op loopafstand - centrum 500m

23 mrt t/m 29 okt

€ 50,00 - € 70,00