winter [november-maart] gratis met beperkte voorzieningen - terrassencamping - gelegen aan zee - hellend terrein - bar - restaurant - centrum 200m
Shean Villas 2
IV27 4PY, Lairg, Verenigd Koninkrijk£ 22,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenEen prachtige lokatie, we hadden geen stroom, maar ik vind 6,50 pond ook erg veel geld voor wat stroom. Natuurlijk veel wind maar dat kan je op zo'n plek verwachten. Mooi gezicht dat water tegen de rotsen.
prachtig gelegen camping. uitzicht over de baai is fantastisch. een spar om de hoek, die werkelijk van alles heeft, zelfs vers gebakken brood.
Prachtige camping met een geweldige mooi strand en schitterende uitzichten. Hele vriendelijke mensen en schoon sanitair. Hele gezellige pub.
Wasmachine
IV27 4PY, Lairg, Verenigd Koninkrijk58° 34' 7" N
4° 44' 36" W
-4.74332
keith.durness@btinternet.com
£ 22,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet