3,83van 5
  • september 2022

Rustige afgelegen parkeerplaats op meerdere niveaus, om ons volledige privacy te geven, genoeg te doen in de directe omgeving, kosten £ 5 voor een overnachting.

• juni 2022

Bij aankomst waren we verbaasd er staan overal bordjes met betaald parkeren. Blijkt dat er vanaf 23 juni 2022 per 24 uur £ 5,- betaald moet worden voor overnachting. Bij niet betalen boete van £ 100,-

Monro

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 18 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,83van 5
  • september 2022

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

New Lanark